Welke kinderwagen past het beste bij jou?

Welke kinderwagen

Bij het kopen van een kinderwagen kom je er al snel achter dat er veel verschillende modellen en soorten zijn. We snappen dat het hierdoor lastig wordt om een keuze te maken. Om je een eindje op weg te helpen, beschrijven we hier een aantal punten die je kunnen helpen om antwoord op de vraag te krijgen ‘Welke kinderwagen past het beste bij jou?’.

Oorspronkelijke prijs was: €449,00.Huidige prijs is: €379,00. incl.

Welke kinderwagens zijn er?

Om te bepalen welke kinderwagen bij jou past is het goed om te weten welke type kinderwagens er zijn. De meest voorkomende zijn de 3- in-1 kinderwagen, 2-in-1 kinderwagen, buggy, hardloop kinderwagen en een duo-kinderwagen.

Als je kleintje wordt geboren en je voor het eerst samen lekker buiten wilt gaan wandelen, dan heb je een kinderwagen nodig die over een reiswieg beschikt. Hierdoor valt de buggy al af, aangezien dit een kinderwagen is die je pas gebruikt wanneer je kindje zelfstandig kan zitten. De rest van de kinderwagens beschikken allemaal over een reiswieg waar jij je baby veilig in kunt vervoeren.

Beschik je over een auto, dan is het wel zo fijn als je over een autostoel beschikt waarin je jouw baby kunt vervoeren. Als je voor een 3-in-1 kinderwagen gaat dan ben je vaak voordeliger uit omdat de autostoel hier bij in zit begrepen in tegenstelling tot een 2-in-1 kinderwagen.

Waar hou je rekening mee met het kopen van een kinderwagen?

Welke kinderwagen geschikt is voor jou is ook afhankelijk van jouw wensenlijst. Natuurlijk is dit voor iedereen anders. Naar welke punten de meeste mensen kijken, sommen we hieronder even voor je op. Wie weet helpt het jou om de keuze te vergemakkelijken:

  • Prijs
  • Eenvoudig inklapbaar
  • Compact
  • Neutraal design
  • Demping
  • Verstelbare duwstang
  • Grote boodschappenmand

Een comfortabele rit voor jou en je kindje

Elke kinderwagen heeft weer andere type banden. Zo zijn er kinderwagens te verkrijgen met luchtbanden en foambanden. Beide bandentype zijn geschikt voor onder de kinderwagen, alleen brengt de een net iets meer comfort met zich mee dan de ander. Daarnaast ligt het er ook aan op welk terrein je ze wilt gaan gebruiken. We leggen je graag uit wat het verschil is tussen deze soorten banden.Luchtbanden zijn zoals het woord al zegt banden gevuld met lucht.

Combi-deal BolognaZe zijn te vergelijken met de luchtbanden onder je fiets. Logische wijs zijn de kinderwagen banden een stuk kleiner. Over de gehele breedte zijn luchtbanden het meest comfortabel. De lucht binnenin de band zorgt namelijk voor een demping. Het nadeel van luchtbanden is dat ze lek kunnen gaan bij onstuimige wegen of gebruik.

Foambanden lijken in de basis heel erg op de luchtbanden. Binnenin de band zit namelijk rubberachtig schuim. Dat brengt logische wijs voor- en nadelen met zich mee. Foambanden kunnen namelijk niet kapotgaan t.o.v. luchtbanden. Daarnaast zijn ze geheel onderhoudsvrij, omdat foambanden geen lucht verliest. Het nadeel zit hem in het gewicht. Foambanden zijn aanzienlijk zwaarder dan luchtbanden, waardoor je de hobbels in de weg beter voelt.

Weet jij al voor welke kinderwagen jij gaat?

Nu wij jou hebben verteld over de verschillende soorten kinderwagens heb jij wellicht nog steeds geen antwoord op de vraag: welke kinderwagen is geschikt voor mij? Dat kunnen wij ook niet voor je bepalen. Je moet bij jezelf vooraf te rade gaan in welke situaties jij de kinderwagen gaat gebruiken. En op basis daarvan een keuze maken. Graag lichten wij 2 voorbeelden toe.

Hou jij ervan om erop uit te gaan naar de stad, het bos of gezellig naar vriendinnen en pak je hiervoor snel de auto? Dan is een 3-in-1 kinderwagen gemakkelijk, Je bent hiermee van alle gemakken voorzien waardoor je met één aankoop al klaar bent.

Ben jij meer het type die graag wandelt naar verschillende plekken en liever de bus pakt dan de auto? Dan is een 2-in-1 kinderwagen een geschikte optie

 voor jou. Een autostoel is dan namelijk geen noodzaak voor jou. Voor welk van deze 2 type kinderwagens je ook besluit te gaan, wij weten zeker dat je in onze webshop een mooi, trendy model vindt die bij jou past.

Hopelijk hebben wij jou naar alle goedheid kunnen informeren en inspireren omtrent het kiezen van de juiste kinderwagen. Heb je vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van mio-amore.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1040 reviews.