Waarom je met een kinderwagen compleet voordeliger uit bent

Kinderwagen compleet

Met de komst van een kleintje zijn er veel dingen die je voor de tijd dient aan te schaffen. Je wilt namelijk niet als de baby net is geboren nog van alles hoeven te halen, maar samen zoveel mogelijk van de kraamtijd genieten. Vooral op grote items zoals een babykamer, box en een kinderwagen kan een langere levertijd op zitten, daarom is het belangrijk om dit soort items op tijd te bestellen. Echter kun je bij Mio Amore een kinderwagen compleet bestellen die je de volgende dag al in huis kunt hebben. Zo weet je zeker dat je het altijd op tijd binnenkrijgt. Dat is toch ideaal!

Waarschijnlijk heb je al naar de babyuitzetlijst gekeken welke artikelen belangrijk zijn om in huis te hebben. Als je alle producten bij elkaar optelt is het een behoorlijke uitgave die je natuurlijk met liefde over hebt voor je baby. Maar het is ook fijn als je op sommige artikelen kunt besparen. Je hoeft echt niet de duurste kinderstoel, kinderwagen, box en dekbedden te halen. Zo kun je met een kinderwagen compleet al veel besparen.

379,00 incl.

Wat houdt een kinderwagen compleet in?

Een kinderwagen compleet bestaat uit een 3-in-1 kinderwagen, dat wil zeggen dat het één vast onderstel en frame betreft die je in 3 verschillende posities kunt verstellen: de kinderwagenbak, buggyzit en autostoel. Je hoeft hierdoor niet elke keer een andere kinderwagen aan te schaffen als je kindje in een nieuwe ontwikkelingsfase komt.

Wanneer kun je de kinderwagen compleet ombouwen?

In de beginperiode ligt je kindje in de kinderwagenbak zodat hij of zij tijdens de wandeling lekker verder kan slapen. Omdat ze gedurende de dag veel slapen. nog niet zo beweeglijk zijn en platliggen hoeven ze niet in een gordel vast gezet te worden, omdat ze er toch niet uit kunnen rollen.

Kinderwagen compleet

Naarmate kinderen ouder worden blijven ze langer wakker en willen ze meer van de omgeving zien. Je merkt snel genoeg aan kinderen of ze toe zijn om de kinderwagen compleet te verstellen naar de volgende zitting. Belangrijk is wel om rekening te houden of ze al zelfstandig kunnen zitten. Als je kindje dit nog niet kan is hij of zij nog niet toe aan de volgende stap. Want als kinderen nog niet zelf kunnen zitten maar toch in de zitting worden geplaatst, gaan kinderen scheef zitten doordat ze nog niet genoeg stabiliteit in hun romp hebben.  Bovendien hebben ze zelf nog niet de kracht om weer rechtop te zitten.

De kinderwagen compleet beschikt natuurlijk over gordels, maar deze zorgen ervoor dat je kindje niet uit de kinderwagen valt, niet om je kindje op zijn plek te houden.

Met een 3-in-1 kinderwagen heb je geen andere wandelwagens meer nodig

Doordat je de kinderwagen compleet in 3 verschillende posities kunt verstellen heb je voor de verschillende fases een geschikte kinderwagen voor je kindje. Wanneer je kleintje de kinderwagenbak ontgroeit is hoef je hiervoor niet apart een buggy aan te schaffen, maar verstel je de zitting gewoon. Dit scheelt je uiteindelijk behoorlijk in de kosten. Daarnaast zijn onze kinderwagens 3 in 1 al  te verkrijgen tegen een scherp tarief.

Als je de zitting eenmaal hebt veranderd heb je zelfs nog de mogelijkheid om het in 3 posities te zetten: de ligstand, middenstand en zitstand. Dus als je kindje nog even lekker wil slapen in de kinderwagen compleet kun je het eenvoudig aanpassen.

Een omkeerbare wandelwageninzet

Een ander mooi voordeel van de kinderwagen compleet is dat de wandelwageninzet omkeerbaar is waardoor je de rijrichting kunt aanpassen. Je kunt ervoor kiezen om het zitje in de richting van de ouders te zetten, dit is zowel fijn voor jou als voor je kindje. Ze zien jou tijdens het wandelen wat voor hen een fijn en vertrouwd gevoel geeft. Jij hebt op deze manier zicht op je kleintje wat jou de nodige rust kan geven.

Naarmate je opgroeiende kindje ouder wordt kun je het zitje omdraaien zodat hij of zij met het gezicht naar voren gericht is. Hierdoor ziet je kleintje hetzelfde als jou en kun je dingen benoemen wat jullie onderweg tegenkomen. Dit kan een bijdrage leveren aan hun taalontwikkeling.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar dé kinderwagen compleet? Neem dan gerust een kijkje tussen onze combi-deals. Je vindt hier modellen in een luxueus Italiaans design met optimaal comfort en rijgemak. Om het helemaal compleet te maken kun je bijpassende accessoires aanschaffen in dezelfde stijl als de kinderwagen zwart bijvoorbeeld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van mio-amore.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1625 reviews.