Combideals elastico

combi-deals oxford

 

Kinderwagen aanbieding

Bij Mio Amore hebben wij voor de kersverse ouder een kinderwagen aanbieding. De wandelwagen voor jouw kleintje hoeft echter niet duur te zijn, waarom teveel betalen als het ook goedkoper kan. Dan hou je geld over om andere spullen te kopen voor jouw kleintje,, want we weten allemaal dat er veel aangeschaft moet worden bij de komst van een baby.

Een betaalbare kinderwagen betekent niet meteen dat het dan niet veilig, onbetrouwbaar is of er niet mooi uit kan zien. Integendeel juist, wij bieden een uniek assortiment van luxe kinderwagens in diverse kleuren aan, die zijn voorzien van de actuele kwaliteit en veiligheidseisen. Zodat je veilig met jouw kindje op pad kan.

kinderwagen aanbieding

Bij Mio Amore ben je verzekerd van service

Ben jij op zoek naar een kinderwagen aanbieding voor een eerlijke prijs? Bij Mio Amore letten we niet alleen op een zo voordelig mogelijke prijs voor de klant, maar ook op veiligheid en comfort. Want niets is zo belangrijk als het gaat om het welzijn van je kleine wondertje. eze 3 punten staan bij ons hoog in het vaandel. Dat zie je terug in de service die wij bieden

  • Garantie op onze producten van 12 maanden
  • Veilig betalen met AfterPay
  • Alle producten zijn voorzien van EN veiligheidscertificaten
  • Maximale kwaliteit
  • Voordelige prijzen
Accessoires

Los of een samenstelling

Maak jouw Mio Amore kinderwagens af met een van de accessoires. De accessoires zijn los verkrijgbaar of ga voor extra voordeel en kies voor een van de bundels.

Bekijk de accessoires
Losse kinderwagen

Zonder autostoeltje

Geen autostoeltje nodig? Ga dan voor de losse kinderwagen. Met een 3-in-1 kinderwagen van Mio Amore beschik je over zowel de wandelwagen als de buggy.

Bekijk de kinderwagens

Kinderwagen aanbieding 3 in 1

Kinderwagens zijn te verkrijgen in een veelzijdigheid aan uitvoeringen. De combiwagen ook wel een 3 in 1 kinderwagen genoemd is het populairst onder de ouders, omdat je deze vanaf de geboorte totdat je kind naar school gaat kunt gebruiken. Het betreft een 3 in 1 systeem die verstelbaar is in drie verschillende posities. Met andere woorden, je krijgt één vast onderstel en frame met 3 verschillende opzetstukken, een autostoel, reiswieg en een wandelwagen. Een combi kinderwagen is dan ook ideaal voor onderweg.

De 3 in 1 kinderwagen aanbieding groeit als het ware met jouw kind mee. Hierdoor doe je lang met een kinderwagen en het is voordeliger dan dat je elke keer een nieuwe kinderwagen moet kopen. Als jouw kindje goed en stevig rechtop kan blijven zitten, bouw je het eenvoudig om van reiswieg naar wandelwagen in slechts 4 stappen.

Sla je slag met onze Kinderwagen Sale

Je bent op zoek naar een kinderwagen sale, maar je wilt wel een kinderwagen van goede kwaliteit. Dat is precies de combinatie waar Mio Amore in uitblinkt. Onze kinderwagens zijn van hoge kwaliteit, maar door onze unieke inkoopkanalen kunnen we onze kinderwagens voor een scherpe prijs aanbieden.

Bekijk gerust ons ruime aanbod aan kinderwagen aanbiedingen en profiteer van onze lage prijzen. Bekijk bijvoorbeeld eens onze roze kinderwagen of kinderwagen met zwart en goud. Voor meer informatie kun je altijd contact met ons opnemen, wij reageren zo spoedig mogelijk om al je vragen te beantwoorden.

Follow Mio Amore on instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3385889974836986

Share all your Mio Amore moments! Use #MioamoreEurope