Combideals elastico

Oorspronkelijke prijs was: €438,00.Huidige prijs is: €219,00. incl.
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €438,00.Huidige prijs is: €219,00. incl.

combideals deluxe

combi-deals oxford

 

Combi kinderwagen

Een combi kinderwagen biedt de beste voordelen. We hebben het dan natuurlijk niet alleen over voordelen voor jou, als ouder, maar vooral ook voor je kindje. Jij wilt het beste voor je kindje en dan heb je een combi kinderwagen nodig die de beste kwaliteiten in een enkel product legt.

Hierbij staat veiligheid natuurlijk bovenaan de prioriteitenlijst, maar denk ook aan comfort en gezondheid. Bij Mio Amore kun je dé ideale combi kinderwagen kopen, in een kleur die bij je past en met de garantie op een maximale kwaliteit.

combi kinderwagen

De combi kinderwagen van Mio Amore komt met garanties

Mio Amore heeft een mooi assortiment modellen voor je klaarstaan wanneer jij een combi kinderwagen wilt kopen voor je kleintje.

Je kunt altijd rekenen op de beste garanties, zowel op onze producten als van onze webwinkel. Zo ben je verzekerd van onder meer de volgende garanties:

  • Niet tevreden? Geld terug!
  • Gegarandeerd een hoogwaardige service
  • Betalen op een veilige, betrouwbare wijze
  • Producten die van een EN veiligheidscertificaat zijn voorzien
  • Standaard een jaar garantie op alle producten
Accessoires

Los of een samenstelling

Maak jouw Mio Amore kinderwagens af met een van de accessoires. De accessoires zijn los verkrijgbaar of ga voor extra voordeel en kies voor een van de bundels.

Bekijk de accessoires
Losse kinderwagen

Zonder autostoeltje

Geen autostoeltje nodig? Ga dan voor de losse kinderwagen. Met een 3-in-1 kinderwagen van Mio Amore beschik je over zowel de wandelwagen als de buggy.

Bekijk de kinderwagens

Maak kennis met onze unieke 3-in-1 kinderwagens

Je wilt comfortabel, veilig en praktisch kunnen wandelen met je kindje. Deze garantie heb je zeker als je kiest voor een combi kinderwagen uit ons assortiment. Deze 3-in-1 kinderwagen modellen bestaan uit, een verstelbare wandelwageninzet, het onderstel en een autostoel in één.

Dit unieke 3-in-1 systeem biedt optimaal gemak voor de ouders én biedt alles wat jouw kindje nodig heeft om comfortabel en veilig van de wandeling te genieten.

Wil jij ook dé ideale combi kinderwagen kopen?

Onze combi kinderwagen komt tegemoet aan de wensen, eisen en voorkeuren van ouders, maar houden ook optimaal rekening met wat een baby nodig heeft. Dit maakt onze combi kinderwagen een perfecte keuze voor alle ouders én alle kleintjes.

Hier komt nog bij dat de kinderwagens bij ons beschikbaar zijn in diverse kleuren. Ideaal om de kleur van de wagen goed af te stemmen op je andere babyproducten. Bestel voordelig het model in jouw favoriete kleur. Wil je eerst meer informatie of advies over onze combi kinderwagen? Dan kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Follow Mio Amore on instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3385889974836986

Share all your Mio Amore moments! Use #MioamoreEurope