Kinderbed Mio Amore. Heerlijk wegdromen.

Onze bedjes zijn ontworpen om weg te dromen in jouw favoriete thema. Er is voor ieder wat wils. De bedjes worden geproduceerd in Europa en zijn erg stevig en slijtvast. 

Om extra veiligheid te garanderen zijn alle randen van het bed bedekt met een speciale PVC omlijsting. Houd er rekening mee dat er soortgelijke bedjes verkocht worden waarvan de PVC omlijsting is gelijmd. Dit betreft een goedkope oplossing welke op termijn gemakkelijk los kan laten. De innoverende techniek die wij gebruiken maakt onze bedjes uniek in de markt.

De afbeeldingen op onze bedjes zijn geprint met ecologische verf en deze kunnen gemakkelijk schoon worden gemaakt met een natte doek.

  • Snelle levering
  • Geproduceerd in Europa
  • 12 maanden garantie
  • 14 dagen bedenktijd

Meest verkocht

Classic

Huisbedjes

Raceauto'sBekijk allen

VrachtwagensBekijk allen

Dieren

Follow Mio Amore on instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3385889974836986

Share all your Mio Amore moments! Use #MioamoreEurope

Welke kinderbedje voor jouw kindje?

Een bed is voor een kind veel meer dan alleen een slaapplek. Een mooi bed vormt het middelpunt van zijn eigen fantasierijke wereldje. Overdag kan hij of zij er lekker in spelen en ’s nachts dromen ze er comfortabel in weg. De kinderbedjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, de kleinste maat die wij aanbieden is 140 x 70cm. Dit is de maat van het matras, het bed zelf zal dan ook iets groter zijn. Alle exacte buitenmaten vindt je op de productpagina’s. 

Geen kind is hetzelfde. Het ene kind wil graag een kleurrijk bed in de vorm van zijn of haar favoriete held, het andere kind wil een stoere racewagen en weer een ander kind wil juist een klassiek bed. Wij bieden een uitgebreide collectie van de meest uiteenlopende kinderbedden. Let bij het kopen van een kinderbed op de wensen van je kind, de stijl van de kamer, een eventueel thema en niet te vergeten het budget.

Kinderbedjes van Mio Amore

Bij Mio Amore vind je de leukste kinderbedden voor een verrassend lage prijs. Voor kinderen is de slaapkamer meer dan de plek waar ze slapen. Het is de plek waar ze spelen en hun fantasie de vrije loop laten. Hun eigen plekje in een volwassen huis. Meubelen die wij niet snel kiezen, vinden kinderen juist interessant. Als ouder de uitdaging om alle kinderwensen te vertalen naar een kinderslaapkamer die praktisch, gezellig en opgeruimd is. Je kunt ook kiezen voor een bed met een handige bedlade onder het bed. Kinderen kunnen er gemakkelijk bij en er past veel in: de ideale plek om kinderen hun speelgoed zelf te laten opbergen.

Bekijk onze andere producten

Nog meer kinderkamer accessoires of speelgoed voor je kind, baby of peuter in huis halen? In ons assortiment hebben wij ook ontwikkelingsborden. Hiermee kun je op een leuke en creatieve manier de vaardigheden van jouw kindje verbeteren. Naast ontwikkelingsborden verkopen wij ook kinderwagens, kinderbedjes en complete kinderkamers. Kijk dus vooral rond en verzamel deze leuke spullen voor jouw kind!