Een goedkope kinderwagen van hoge kwaliteit koop je bij Mio Amore. Onze kinderwagens worden tegen een zeer scherpe prijs online aangeboden zonder dat je hoeft in te leveren op de kwaliteit. Zo houd je geld over voor andere benodigdheden en musthaves voor je kindje.

Wanneer je besluit om een 3-in-1 kinderwagen bij ons te kopen, dan ben je niet alleen verzekerd van een aantrekkelijke prijs, maar ook van de hoogste veiligheid. Zodat je kindje met alle comfort, veiligheid en gemak kan liggen in de kinderwagenbak.

Een goedkope kinderwagen die beschikt over het 3-in-1 systeem

Al onze kinderwagens hebben een 3 in 1 systeem, wat inhoudt dat de wandelwagen in een buggy kan worden versteld. De goedkope kinderwagen heeft 3 standen; de wandelwagen, de rust/tussenstand en de buggystand. Aan beide zijkanten van de kinderwagen zit een knop waarmee je het gemakkelijk kunt verstellen.

Het is 1 systeem dus wanneer je de 3-in-1 kinderwagen bestelt, kun je gebruik maken van de wandelwagen en van de buggy. Dit is niet alleen voordelig voor je portemonnee, maar het scheelt je ook weer tijd. Tijd die je anders kwijt zou zijn geweest in het uitzoeken van een buggy, maar die je nu kan gebruiken om samen met je kindje leuke momenten te beleven.

Goedkope kinderwagen

Gebruiksvriendelijk en comfortabel

De goedkope kinderwagen van Mio Amore is ontworpen volgens luxueus Italiaans design voor optimaal comfort én rij gemak. Alle kinderwagens beschikken over het 3-in-1 systeem. Dit houd in dat het één wandelwageninzet betreft dat verstelbaar is in 3 verschillende posities. Je ontvangt dus één verstelbare wandelwageninzet. Onze kinderwagens zijn EN-1888 gecertificeerd en voorzien van de juiste kwaliteitsnormen.

Bij de combideal ontvang je tevens het autostoeltje. Met de adapters is het ook mogelijk om de autostoel op het frame van de 3 in 1 kinderwagen te klikken. Zo kun je jouw kindje gemakkelijk vervoeren in de autostoel op het frame van de kinderwagen.

Bestel de goedkope kinderwagen tegen een voordelige prijs

Al onze goedkope kinderwagens zijn leverbaar in veel verschillende kleuren. Zo heb je de keuze uit een model waar van de kap tot aan de wielen geheel zijn uitgevoerd in de kleur zwart, bijvoorbeeld. Dit is slechts een van de vele mogelijkheden. Nieuwsgierig geworden naar de andere kleurencombinaties? Kijk gerust tussen ons ruime assortiment en vind de babywagen van jouw dromen!

Naast onze combiwagens beschikken wij ook over autostoeltjes, kinderbedjes, ballenbakken en accessoires.  Indien er nog vragen zijn over een van onze producten dan helpt een van de medewerkers van Mio Amore je hier graag bij. Wil je ze eerst in het echt bekijken? Bekijk dan een van onze verkooppunten.

Naar combi-deals

Heb je verder nog vragen? Stel deze dan gerust.

Je kunt ons ook direct een mail sturen via info@mio-amore.com Of bellen naar +(31)499700270.

  Vergeet ons niet te volgen op Instagram!
  Bekijk hier ons Youtubekanaal.

  Verkooppunten goedkope kinderwagens Mio Amore

  Verkooppunten Mio Amore

  Showroom
  Mio Amore

  Industrieweg 20
  5688DP Oirschot
  Nederland
  +31(0)499-700270

  Uitsluitend op afspraak

  Verkooppunten Mio Amore

  Showroom
  Aktie-Shop

  Leeuwenhoekstr. 18
  2652XL
  Berkel en Rodenrijs
  Nederland
  www.refurbished-kinderwagens.nl 

  Bekijk de openingstijden hier.

  Showroom
  ODETTE & ODILLE

  Bosstraat 48
  2570 Duffel
  België
  +32 (0)477/18.52.01
  www.odette-en-odille.be

  Bekijk de openingstijden hier.