FAQ.
Vaak gestelde vragen.

Staat uw vraag er niet bij? neem contact met ons op middels het contactformulier.

Verzending

Kan ik de bestelling laten verzenden naar een adres buiten Nederland?

Wij verzenden naar alle landen in Europa. Mocht je een bestelling willen plaatsen met een verzendadres buiten Europa, neem dan even contact met ons op.

Wat zijn de verzendkosten?

De verzending binnen Nederland en België is gratis bij besteding vanaf €249,-
De verzendkosten voor bestellingen onder de €249,- zijn €6,95

Voor alle overige landen binnen de EU rekenen we €19,95 verzendkosten.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Wanneer jouw bestelling is verzonden én is ingescand door onze transporteur, ontvang je automatisch de track & trace code waarmee je jouw bestelling kunt volgen en een inschatting kunt maken hoe laat het pakket wordt bezorgd.

Hoe lang is de levertijd van een Mio Amore?

Wanneer je voor 17.00uur besteld, wordt het bestelde product de volgende werkdag bij je aangeboden.

Besteldag
Bezorgdag:
Maandag (tot 17:00 uur) Dinsdag
Dinsdag (tot 17:00 uur) Woensdag
Woensdag (tot 17:00 uur) Donderdag
Donderdag (tot 17:00 uur) Vrijdag
Vrijdag (tot 17:00 uur) Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Bestellen

Ik heb geen orderbevestiging ontvangen, wat nu?

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je binnen 30 minuten een orderbevestiging. Als je de orderbevestiging niet in jouw inbox hebt ontvangen, controleer dan de map met ongewenste e-mail (spam). Mocht de orderbevestiging daar ook niet ontvangen zijn, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice kun je bereiken via: [email protected] of +31 (0) 499 700270. 

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Wanneer jouw bestelling is verzonden én is gescand door onze transporteur, ontvang je automatisch de track & trace code per e-mail. Door middel van de track & trace code kun je jouw bestelling volgen en een inschatting maken wanneer én hoe laat jouw bestelling wordt bezorgd. 

Ik heb het verkeerde product ontvangen, wat moet ik doen?

Controleer het ontvangen pakket onmiddellijk na levering. Als je een product mist, neem dan binnen 48 uur contact op met de Mio Amore klantenservice.  

Welke betaalmogelijkheden zijn er bij Mio Amore?

Klik hier voor alle betaalopties en beschrijvingen van deze opties.

Kan ik veilig betalen?

De bestellingen en betalingen op onze website worden gedaan in een beveiligde SSL-omgeving. Dit houdt in dat op de webpagina’s een SSL-codering gebruikt wordt om privacygevoelige informatie-uitwisseling zoals adres- en betalingsgegevens te beschermen. SSL-codering of andere coderingsmethoden worden gebruikt om transacties met derden te beveiligen, zoals online creditcardautorisatie. Je kunt dus gemakkelijk en veilig betalen met één van de verschillende betaalopties.  

Retourneren

Hoe kan ik mijn bestelling retour sturen?

De retourinstructies vind je terug in de verzonden track & trace e-mail die je van ons hebt ontvangen. Via de ontvangen link kun je een retourlabel aanmaken. Na ontvangst van het product wordt het door ons gecontroleerd op nieuwstaat en wordt je aankoopbedrag binnen 5 werkdagen gecrediteerd. Afhankelijk van jouw betaalmethode én bank, staat het aankoopbedrag normaliter binnen 1-3 werkdagen na de terugbetaling weer op jouw rekening.

Hoe lang duurt het voordat ik het aankoopbedrag terug heb?

Na ontvangst van het product wordt het gecontroleerd op nieuwstaat en wordt je aankoopbedrag binnen 5 werkdagen gecrediteerd. Afhankelijk van jouw betaalmethode én bank, staat het aankoopbedrag normaliter binnen 1-3 werkdagen na de terugbetaling weer op jouw rekening.

Wat kost het om te retourneren?

De retour kosten zijn €12,50 en deze zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van het product zullen we het onderzoeken op gebruikssporen of eventuele beschadigingen.

Garantie

Hoe kan ik gebruik maken van de fabrieksgarantie?

Indien je aanspraak wenst te maken op de fabrieksgarantie dan kun je hiervoor contact met de Mio Amore klantenservice opnemen. Je kunt hiervoor een mail sturen naar [email protected], bellen naar +31(0)499 700270 of gebruik maken van het online contactformulier. Zorg ervoor dat je je ordernummer vermeldt voor een snellere afhandeling.

Hoe lang heb ik garantie op Mio Amore producten?

De fabrieksgarantieperiode van Mio Amore producten geldt voor 12 maanden, gerekend vanaf de aanschafdatum zoals aangegeven op het aankoopbewijs. Bewaar het aankoopbewijs op een veilige plek en maak eventueel een kopie.

Wat kan ik doen als mijn garantie is verlopen?

Indien de fabrieksgarantie is verlopen en je hebt een onderdeel nodig, neem dan contact op met de Mio Amore klantenservice. Zij zullen je vertellen wat de kosten zijn voor het te vervangen onderdeel. Je kunt hiervoor een mail sturen naar [email protected], bellen naar +31(0)499 700270 of gebruik maken van het online contactformulier.

 

Staat jouw vraag niet tussen de FAQ?

Neem dan direct contact met ons op door te mailen naar [email protected] of te bellen naar +31499 700270

Of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.