FAQ

Vaak gestelde vragen

Staat uw vraag er niet bij? neem contact met ons op middels het contactformulier.

Verzending

Wij verzenden naar alle landen in Europa. Mocht je een bestelling willen plaatsen met een verzendadres buiten Europa, neem dan even contact met ons op.

De verzending binnen Nederland en België is gratis bij besteding vanaf €249,-
De verzendkosten voor bestellingen onder de €249,- zijn €6,95

Voor alle overige landen binnen de EU rekenen we €19,95 verzendkosten.

Wanneer jouw bestelling is verzonden én is ingescand door onze transporteur, ontvang je automatisch de track & trace code waarmee je jouw bestelling kunt volgen en een inschatting kunt maken hoe laat het pakket wordt bezorgd.

Wanneer je voor 17.00uur besteld, wordt het bestelde product de volgende werkdag bij je aangeboden.

Besteldag
Bezorgdag:
Maandag (tot 17:00 uur) Dinsdag
Dinsdag (tot 17:00 uur) Woensdag
Woensdag (tot 17:00 uur) Donderdag
Donderdag (tot 17:00 uur) Vrijdag
Vrijdag (tot 17:00 uur) Zaterdag
Zaterdag Dinsdag
Zondag Dinsdag

Bestellen

Na het plaatsen van een bestelling ontvang je binnen 30 minuten een orderbevestiging. Als je de orderbevestiging niet in jouw inbox hebt ontvangen, controleer dan de map met ongewenste e-mail (spam). Mocht de orderbevestiging daar ook niet ontvangen zijn, neem dan contact op met onze klantenservice. Onze klantenservice kun je bereiken via: info@mio-amore.com of +31 (0) 499 700270. 

Wanneer jouw bestelling is verzonden én is gescand door onze transporteur, ontvang je automatisch de track & trace code per e-mail. Door middel van de track & trace code kun je jouw bestelling volgen en een inschatting maken wanneer én hoe laat jouw bestelling wordt bezorgd. 

Controleer het ontvangen pakket onmiddellijk na levering. Als je een product mist, neem dan binnen 48 uur contact op met de Mio Amore klantenservice.  

Klik hier voor alle betaalopties en beschrijvingen van deze opties.

De bestellingen en betalingen op onze website worden gedaan in een beveiligde SSL-omgeving. Dit houdt in dat op de webpagina’s een SSL-codering gebruikt wordt om privacygevoelige informatie-uitwisseling zoals adres- en betalingsgegevens te beschermen. SSL-codering of andere coderingsmethoden worden gebruikt om transacties met derden te beveiligen, zoals online creditcardautorisatie. Je kunt dus gemakkelijk en veilig betalen met één van de verschillende betaalopties.  

Retourneren

De retourinstructies vind je terug in de verzonden track & trace e-mail die je van ons hebt ontvangen. Via de ontvangen link kun je een retourlabel aanmaken. Na ontvangst van het product wordt het door ons gecontroleerd op nieuwstaat en wordt je aankoopbedrag binnen 5 werkdagen gecrediteerd. Afhankelijk van jouw betaalmethode én bank, staat het aankoopbedrag normaliter binnen 1-3 werkdagen na de terugbetaling weer op jouw rekening.

Na ontvangst van het product wordt het gecontroleerd op nieuwstaat en wordt je aankoopbedrag binnen 5 werkdagen gecrediteerd. Afhankelijk van jouw betaalmethode én bank, staat het aankoopbedrag normaliter binnen 1-3 werkdagen na de terugbetaling weer op jouw rekening.

De retour kosten zijn €12,50 en deze zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van het product zullen we het onderzoeken op gebruikssporen of eventuele beschadigingen.

Garantie

Indien je aanspraak wenst te maken op de fabrieksgarantie dan kun je hiervoor contact met de Mio Amore klantenservice opnemen. Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@mio-amore.com, bellen naar +31(0)499 700270 of gebruik maken van het online contactformulier. Zorg ervoor dat je je ordernummer vermeldt voor een snellere afhandeling.

De fabrieksgarantieperiode van Mio Amore producten geldt voor 12 maanden, gerekend vanaf de aanschafdatum zoals aangegeven op het aankoopbewijs. Bewaar het aankoopbewijs op een veilige plek en maak eventueel een kopie.

Indien de fabrieksgarantie is verlopen en je hebt een onderdeel nodig, neem dan contact op met de Mio Amore klantenservice. Zij zullen je vertellen wat de kosten zijn voor het te vervangen onderdeel. Je kunt hiervoor een mail sturen naar info@mio-amore.com, bellen naar +31(0)499 700270 of gebruik maken van het online contactformulier.

 

Staat jouw vraag niet tussen de FAQ?

Neem dan direct contact met ons op door te mailen naar info@mio-amore.com of te bellen naar +31499 700270

Of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact op.