De voordelen van een kinderwagen met autostoel

Kinderwagen met autostoel

Wanneer er een kleintje op komst is zijn er veel verschillende dingen die je moet aanschaffen voor de geboorte van je kindje. Het is namelijk niet te doen om alles aan te schaffen wanneer de baby net geboren is. Het is belangrijk en fijn om zoveel mogelijk van de kraamtijd te kunnen genieten en daarom is het belangrijk om goed voorbereid te zijn. Op grotere items zoals een kinderwagen, box of babykamer kan ook nog eens een langere levertijd zitten. Het is daarom van belang om deze items op tijd te bestellen. Een van de items die je moet hebben is een kinderwagen met autostoel. Wanneer je in het ziekenhuis gaat bevallen heb je dit namelijk echt nodig om weer richting huis te keren. De voordelen van een kinderwagen met autostoel bespreken we daarom graag met je:

Oorspronkelijke prijs was: €449,00.Huidige prijs is: €379,00. incl.

Wat houdt een kinderwagen met autostoel precies in?

Een kinderwagen met autostoel noemen we ook wel een complete kinderwagen of 3-in-1 kinderwagen, met dit soort kinderwagens gebruik je één vast onderstel waarbij je verschillende onderdelen kunt bevestigen. Zo kan je hier de autostoel op plaatsen, de kinderwagenbak en natuurlijk de buggyzit. Het fijne hiervan is dat je hierdoor een hele tijd met dezelfde kinderwagen door kunt zonder dat je in de verschillende ontwikkelingsfases van je kindje constant een nieuwe kinderwagen moet aanschaffen.

Wanneer bouw ik de kinderwagen met autostoel om?

Wanneer je kindje pas geboren is, zal het tijdens een wandeling heerlijk kunnen slapen in de kinderwagenbak. Doordat je kleintje op dat moment nog platligt en weinig beweeglijk is, hoeft het tijdens een wandeling niet in een gordel gezet te worden. Uit de kinderwagenbak rolt je kleintje namelijk niet.

Welke kinderwagen

Wanneer je kleintje groter wordt, blijft het langer wakker en zal het meer van de omgeving willen zien. Je zal het dan ook snel genoeg merken als je kleintje toe is aan een andere inzet van de kinderwagen. Het is belangrijk om dan ook rekening te houden of je kleintje zelfstandig zitten kan. Als dit niet het geval is, is de buggyzit nog niet geschikt voor jouw kleintje. Wel kan je eenvoudig het autostoeltje op de kinderwagen bevestigen. Zo zit je kleintje toch wat rechter op en kan het de wereld ontdekken tijdens de wandeling.

Gaan jullie een dagje op stap en neem je de kinderwagen mee in de auto? Dan bevestig je de autostoel in de auto om je kleintje mee te vervoeren. Handig: je klikt deze ook gemakkelijk op het frame zodat je jouw kleintje ook met de kinderwagen in de autostoel kunt vervoeren. Uiteraard beschikt het autostoeltje van je kleintje over gordels, deze zorgen ervoor dat je kindje op de juiste plek en in de juiste houding blijft zitten.

Geschikt voor iedere fase

Een kinderwagen met autostoel, onze 3 in 1 kinderwagens, gebruik je in verschillende fases van de ontwikkeling van je kleintje. Doordat onze 3 in 1 kinderwagens in verschillende posities ingesteld kunnen worden weet je zeker dat jouw kleintje altijd van gemak en comfort geniet. Is je kleintje de kinderwagenbak ontgroeit? Dan ben jij voorbereid en hoef je geen buggy te kopen, je stelt namelijk gewoon de buggyzit of autozit in.

Kosten besparend

Doordat je kleintje jarenlang met dezelfde kinderwagen vervoerd kan worden bespaar jij kosten omdat je geen verschillende kinderwagens of buggy’s hoeft aan te schaffen. Bij Mio Amore scoor jij jouw kinderwagen met autostoel ook nog eens tegen een erg scherp tarief. Het ouderschap is immers al duur genoeg.

In verschillende standen te positioneren

De 3 in 1 kinderwagen met autostoel van Mio Amore is in verschillende standen te positioneren. Je hebt de mogelijkheid om de zitting van de buggyzit in 3 verschillende posities te zetten. Namelijk de zitstand, ligstand en middenstand. Wil je kleintje lekker slapen? Dan pas jij jouw kinderwagen met autostoel gemakkelijk aan. Ook de wandelwageninzet is omkeerbaar zodat de rijrichting van je kindje aan te passen is.

Ben jij benieuwd geworden naar de kinderwagen met autostoel van Mio Amore? Bekijk dan snel ons ruime en luxueus assortiment met Italiaans design 3-in-1 kinderwagens met autostoel. Zo genieten jij en je kleintje van een rijgemak van optimaal comfort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van mio-amore.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1037 reviews.