Een baby wandelwagen van hoge kwaliteit

Welke kinderwagen

Zijn jullie op zoek naar een baby wandelwagen van goede kwaliteit die ook nog eens van alle gemakken voorzien is en die tegelijkertijd scherp geprijsd is? Dan staat Mio Amore voor je klaar. Een baby wandelwagen kan erg lastig zijn, maar wij zorgen ervoor dat het je gemakkelijk af zal gaan. 

Oorspronkelijke prijs was: €449,00.Huidige prijs is: €379,00. incl.

Baby wandelwagen kopen? Een 3 in kinderwagen is waar je voor moet gaan 

Als je op zoek bent naar een baby wandelwagen voor je kleintje, wil je dat deze van goede kwaliteit is, comfort aan je kleintje biedt en ook van alle gemakken voorzien is. Bij de aanschaf van een baby 3 in 1 kinderwagen weet je zeker dat jouw kleintje de juiste inzet heeft voor iedere ontwikkelingsfase. 

Kinderwagen, baby wandelwagen en autostoeltje op wielen 

Een 3 in 1 kinderwagen is van alle gemakken voorzien omdat je de inzetten van deze wagen gemakkelijk verwisseld. Het wordt ook wel een combi kinderwagen genoemd omdat je met het onderstel verschillende inzetten kunt combineren. We geven je wat meer uitleg over de verschillende functies: 

Kinderwagen 

Na de geboorte wordt er voor de baby een kinderwagen met bak gebruikt. Je baby ligt dan in een reiswieg. Dit is één van de opzetten van een 3 in 1 kinderwagen. Je baby ligt in de reiswieg op de zij of rug. Een reiswieg is nietBaby Wandelwagen geschikt om je kindje in te vervoeren in de auto. Je kindje zal hier tot een maand of zes á zeven inliggen. Wanneer je kleintje oud genoeg is, kan je de inzet van de reiswieg vervangen voor de inzet van een baby wandelwagen.  

Wanneer je een drie in 1 kinderwagen aanschaft verwissel je met alle gemak de inzetten van de baby wandelwagen.  

Baby wandelwagen 

Je kleintje kan wanneer het stevig en goed rechtop kan zitten, overstappen van de kinderwagenbak naar een wandelwagen inzet. Je bouwt de kinderwagen dan om tot een baby wandelwagen. Het verschilt een beetje per kind op welke leeftijd dit kan, bij het ene kindje is dit met zes maand, het andere kindje is er met 10 maand pas aan toe. Het is belangrijk om je kindje in een baby kinderwagen altijd vast te zetten met een veiligheidsriempje. 

De 3 in 1 kinderwagens van Mio Amore zijn gemakkelijk in te klappen zodat ze gemakkelijk in te klappen zijn om te vervoeren met de auto. Zijn jullie gek op lange wandelingen in het bos? Ook dan hebben we goed nieuws voor je: onze baby wandelwagen is ook voorzien van een goede vering en luchtbanden zodat jullie kunnen genieten van fijne wandelingen. Voor boodschappen is er ook voldoenden opbergruimte en door de stevigheid en stabiliteit weet je zeker dat jullie veilig op pad kunnen, een baby wandelwagen die van alle gemakken voorzien is. 

Autostoeltje op wielen 

De derde inzet voor de baby wandelwagen is het autostoeltje. Op de baby wandelwagens van Mio Amore bevestig je gemakkelijk het autostoeltje. Erg handig als je even voor een kort bezoekje de deur uit moet met je kleintje, maar niet een grotere inzet mee wil nemen. In de inzet van een autostoeltje bevestigd op de baby wandelwagen is niet geschikt om je kindje lang in te vervoeren. Denk aan maximaal 1,5 tot 2 uur per dag. Perfect voor korte tripjes. 

Wat je ook moet weten over de baby wandelwagens van Mio Amore 

Onze kinderwagens zijn niet alleen van alle gemakken voorzien, ze hebben een luxe Italiaans design en je kunt natuurlijk kiezen uit verschillende kleuren. Heb je accessoires nodig voor de baby kinderwagen? Ook dan zit je bij ons helemaal goed. In ons ruime assortiment baby wandelwagens vind jij altijd de wandelwagen die bij jou past. Kijk snel in onze webshop! 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van mio-amore.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.0/10 gebaseerd op 1040 reviews.