Bespaar op de babyuitzetlijst met een goedkope kinderwagen 3-in-1

Goedkope kinderwagen 3 in 1

Bespaar op de babyuitzetlijst met een goedkope kinderwagen 3-in-1

Is er een kleine op komst? Gefeliciteerd! Of het nu jullie eerste kindje is of dat er een broertje of zusje bijkomt, het blijft keer op keer een wonder. Waarschijnlijk geniet je volop van de zwangerschap, de kleine schopjes die jouw kleintje in de buik geeft en de band die je nu al samen ontwikkelt. Maar voordat je het weet ben je bijna 9 maanden zwanger en komt jullie kindje op de wereld. Voor het zover is dien je van te voren al wel de babykamer klaar te hebben, kleertjes in huis te halen en nog veel meer zaken van je babyuitzetlijst af te hebben gevinkt.

Welke producten staan er op de babyuitzetlijst?

Een babyuitzetlijst is een handig hulpmiddel om overzicht te krijgen in de artikelen die je nodig hebt als jouw baby er eenmaal is. We raden je aan om op tijd te beginnen, want het kan maar zo zijn dat jullie kleintje eerder wordt geboren dan de uitgerekende datum. Bovendien scheelt het je ook een hoop stress als je van te voren zoveel mogelijk al in huis hebt. Enkele categorieën waar je aan kunt denken zijn:

 • Babykamer
 • Flesvoeding
 • Borstvoeding
 • Babykleding
 • Verzorging
 • Voor de bevalling
 • Voor onderweg

Bespaar op de uitgaven met een goedkope kinderwagen 3-in-1

Al met al is het een beste waslijst die behoorlijk kan oplopen in de kosten. Toch, kun je ervoor zorgen om de kosten laag te houden als je niet voor het duurste van het duurste gaat. Vaak scheelt het ook als je de artikelen online koopt. Webwinkels hebben minder hoge kosten doordat ze geen winkelruimte hoeven te huren waar ze hun artikelen kunnen laten zien, waardoor ze hun producten tegen een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Een groot item waar je al veel op kunt besparen is de kinderwagen. Mio Amore heeft een groot assortiment aan betrouwbare goedkope kinderwagens 3-in-1. Deze stijlvolle wandelwagens zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Waarbij de kap van de wagen dezelfde kleur heeft als de kap en de voetenzak van de autostoel. Zo loop je gestyled de deur uit.

Goedkope kinderwagen 3 in 1

Een kinderwagen 3-in-1 is financieel aantrekkelijk

De goedkope kinderwagen 3-in-1 brengt veel financiële voordelen met zich mee, waardoor je geld overhoudt voor andere spullen voor je kindje. Voor de prijs waar wij ze voor aanbieden hoef je het al helemaal niet te laten. Waarom je met de Mio Amore kinderwagens nog meer kunt besparen, vertellen wij je graag.

Al onze goedkope kinderwagens 3-in-1 beschikken over het 3-in-1 systeem. Wat inhoudt dat het één wandelwageninzet betreft dat verstelbaar is in 3 verschillende posities: de wandelwagen, de rust/tussenstand en de buggystand. Hierdoor kun je de goedkope kinderwagen al gebruiken vanaf de geboorte totdat jouw kindje naar school gaat. Door dit handige systeem hoef je geen aparte buggy te kopen, dit scheelt je alweer flink in de portemonnee.

Wanneer je voor een kinderwagen 3-in-1 gaat bespaar je sowieso al aangezien het autostoeltje hierbij in zit begrepen. Met de bijgeleverde adapters bevestig je de autostoel gemakkelijk op de wagen. In tegenstelling tot een kinderwagen 2-in-1 waarbij je de autostoel en adapters nog dient aan te schaffen. Een ander nadeel hiervan is dat je de autostoel niet in dezelfde stijl krijgt als de wandelwagen.

Prijs-kwaliteitsverhouding

We kennen allemaal de bekende uitdrukking ‘goedkoop is duurkoop’. Echter dateert dit van vroeger en is het niet meer van toepassing in de huidige tijd. Als je een dure kinderwagen gaat vergelijken met een goedkope kinderwagen 3-in-1, zul je merken dat ze beiden dezelfde hoogwaardige kwaliteit bevatten. Je betaalt bij de een alleen meer voor het merk.

Tegenwoordig is het ook niet denkbaar dat er een slechte kinderwagen op de markt komt. Niet voor niks zijn er strenge veiligheidseisen waar de goedkope kinderwagen 3-in-1 aan moet voldoen.  Om de Europese veiligheidscertificaat NEN-EN 1888 te krijgen wordt er getest op:

 • Kwaliteit van de rem
 • Stabiliteit van de kinderwagen
 • De hoogte van de bak
 • Hellingshoek van de rugleuning
 • Veiligheid

Belangrijke eigenschappen van een goedkope kinderwagen 3-in-1

Bij het kopen van een goedkope kinderwagen 3-in-1 hoef je zelf niet meer te letten op de Europese veiligheidsnormen, behalve verifiëren of de wagen over het NEN-EN 1888 certificaat beschikt. Voor jou is het belangrijk om te kijken naar andere eigenschappen. Gebruik je veel het openbaar vervoer of pak je sneller de auto? Dan is het handig om te weten of de kinderwagen makkelijk in-en uit te klappen is. Andere aspecten waar je rekening mee dient te houden zijn:

 • Verstelbare hoogte
 • Wendbaarheid
 • Goede vering
 • Type banden
 • 3-of 5 punt gordel
 • Accessoires voor je kinderwagen

Bestel nu onze goedkope kinderwagen 3-in-1 tegen een scherp tarief

Mio Amore is dé Baby en Kidsstore, bij ons vind je kinderwagens, complete baby- en kinderkamers en het leukste educatieve speelgoed voor je kind(eren). Weet je niet wat je cadeau moet vragen aan de kraamvisite? Neem een kijkje tussen onze producten en je hebt inspiratie genoeg. Je kunt zelfs een cadeaubon van ons aan ze vragen, zodat je zelf het ideale kraamcadeau voor jouw baby kan uitzoeken.

Bestel de goedkope kinderwagen 3-in-1 gemakkelijk online. Op werkdagen voor 17.00 bestelt, is de volgende dag geleverd. Wij begrijpen dat je sommige producten graag eerst in het echt wilt zien en voelen alvorens je gaat bestellen. Je bent van harte welkom om een afspraak te maken om onze showroom te komen bekijken, hier staan diverse producten uitgestald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van mio-amore.com bij WebwinkelKeur Reviews is 9.1/10 gebaseerd op 1625 reviews.