Combideals elastico

Oorspronkelijke prijs was: €438,00.Huidige prijs is: €219,00. incl.
Uitverkocht
Oorspronkelijke prijs was: €438,00.Huidige prijs is: €219,00. incl.

combideals deluxe

combi-deals oxford

Wandelwagen

Voor de eerste wandelingen met jouw baby, is het belangrijk om over de juiste wandelwagen te beschikken. Er is niets zo fijn om lekker door het park, het bos of even naar de stad te lopen met jouw kindje. Dit wil je graag in veiligheid en comfort kunnen doen. Bij Mio Amore hebben wij de ideale wandelwagen voor jou om je van alle gemakken te voorzien.

Vanaf het moment dat jouw kindje wordt geboren, gaat er een wereld voor ze open. Ze willen alles om zich heen ontdekken en beleven. De wandelwagen is daar een mooie uitkomst voor, het geeft ze de mogelijkheid om verder te kijken en meer van de wereld te zien.

wandelwagen

Voordelen bij Mio Amore

Wat maakt een wandelwagen ideaal voor jou? Om daar antwoord op te krijgen is het belangrijk om te kijken naar jouw wensen en behoeften. Iedereen is anders en heeft verschillende eisen en gemakken wat je van een wandelwagen wilt en kunt verwachten. Bij Mio Amore zijn 3 punten voor ons van belang, veiligheid, prijs én uitstraling. Daarnaast vinden wij comfort, rijgemak en de volgende punten ook belangrijk:

  • Makkelijk wendbaar
  • Eenvoudig en snel inklapbaar
  • Geschikt voor elke weersomstandigheid
  • Fijne en betaalbare prijs
  • Beschikt over een 3 in 1 systeem
Accessoires

Los of een samenstelling

Maak jouw Mio Amore kinderwagens af met een van de accessoires. De accessoires zijn los verkrijgbaar of ga voor extra voordeel en kies voor een van de bundels.

Bekijk de accessoires
Losse kinderwagen

Zonder autostoeltje

Geen autostoeltje nodig? Ga dan voor de losse kinderwagen. Met een 3-in-1 kinderwagen van Mio Amore beschik je over zowel de wandelwagen als de buggy.

Bekijk de kinderwagens

Niet zomaar een wandelwagen

Tijdens je zoektocht naar een wandelwagen, stuit je tegen zoveel merken en modellen aan dat je het soms even niet meer ziet. Er zijn zoveel dingen om over na te denken, je wilt immers het beste voor jouw baby. Het ideale aan onze unieke wandelwagen is dat je het tijdens de verschillende fases van je kindje kunt gebruiken. Dit bespaart je geld om elke keer een nieuwe kinderwagen of buggy te kopen. De 3 in 1 kinderwagen beschikt over 1 wandelwageninzet die je in 3 verschillende posities kunt verstellen. Je hebt alles in dezelfde kleur en je hoeft het maar één keer aan te schaffen. Welke ouder wil dat nu niet!

Bestel online de ideale wandelwagen

Zoek je een goede, comfortabele en veilige wandelwagen? Dan zit je bij Mio Amore altijd goed. Al onze modellen voldoen aan de veiligheidseisen en zijn voorzien van de hoogste kwaliteit. Als je een wandelwagen bij ons koopt, ben je verzekerd van de beste service en garanties. Is de kinderwagen niet wat je ervan verwachtte. Geen probleem! Bij ons geldt, niet goed, geld terug garantie.Kies online uit onze diverse modellen en kleuren. Je koopt ze allemaal tegen een aantrekkelijke prijs. Wil je graag persoonlijk advies of meer weten? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag.

Follow Mio Amore on instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3385889974836986

Share all your Mio Amore moments! Use #MioamoreEurope