Prinsessenkamer

Om het makkelijk te maken, hebben we 3 complete meubelsets samengesteld. De meubelsets bevatten allemaal prachtige en niet te missen producten voor de perfecte kinderkamer! Alle Prinses meubels en accessoires zijn onderaan de pagina te vinden.

Meubelsets Prinsescollectie

Prinsessenkamer set Kind Goud

Bestel de Prinsessenkamer set Kind Goud en profiteer automatisch van een extra hoge korting. Deze set bestaat uit de volgende producten:
– Prinsessen bed 200×120
– Prinsessen 3-deurs kast
– Prinsessen bureau
– Prinsessen nachtkastje

Klik hier voor meer informatie
Kinderkamers

Prinsessenkamer set Kind Zilver

Bestel de Prinsessenkamer set Zilver en profiteer automatisch van een extra hoge korting. Deze set bestaat uit de volgende producten:

– Prinsessen bed 200×120
– Prinsessen commode + spiegel
– Prinsessen nachtkastje

Klik hier voor meer informatie
Cilek Prinses Kamerset Kind Zilver

Prinsessenkamer set Baby

Bestel de Prinsessenkamer set Baby en profiteer automatisch van een extra hoge korting. Deze set bestaat uit de volgende producten:

– Prinsessen ledikant
– Prinsessen commode
– Prinsessen 3-deurs kast

Klik hier voor meer informatie

Prinsessenkamer set Baby

Losse producten Prinsescollectie

Stel je eigen Prinsessenkamer samen

Naast deze samengestelde kamers is er ook de mogelijkheid om de onderdelen los van elkaar te combineren. Ga er samen met jouw prinses eens goed voor zitten om de prinsessenkamer van haar dromen samen te stellen. Al onze Prinsessenbedden zijn gemaakt van stevig materiaal van hoge kwaliteit die tegen een stootje kunnen.

Alle bedden zijn gemakkelijk zelf in elkaar te zetten en voorzien van een lattenbodem. Ook is er de mogelijkheid om een bedlade toe te voegen voor een extra slaapplek of om meer opbergruimte te creëren voor alle spulletjes. 

Bestel de Prinsessencollectie voordelig online

Laat een echte meisjesdroom uitkomen en bestel één van deze prachtige Prinsessenkamer sets. Met de bijpassende accessoires kun je eindeloos combineren. Bekijk onze collectie en laat je inspireren.

Als je 1 van de 3 complete meubelsets bestelt, geniet je automatisch van een aantrekkelijke korting. Wij zorgen voor een nette verzending van de order. Voor vragen over een van onze producten, kun je altijd contact met ons opnemen. We helpen je graag!