Politiebed

Het politiebed is ontzettend leuk voor een kind wanneer hij of zij ervan droomt om later bij de politie te werken. Al van jongs af aan spelen veel kinderen de rol van politieagent en boef. Met veel gelach rennen ze achter de boeven aan om ze vervolgens in de gevangenis (tegen de muur aan) te stoppen. Hoe leuk zou het zijn, als ze nu de boeven in een echte politieauto (politiebed) kunnen stoppen. Met een politiebed van Mio Amore kun je deze droom waarmaken.

Als je een politiebed voor je kind koopt, weet je zeker dat je niet elke keer de strijd hoeft aan te gaan om je kind naar bed te krijgen. Met dit fantastische bed is het elke dag een feestje om te gaan slapen.

Politiebed

Kleiner formaat bed

Is jouw kleine spruit het ledikantje ontgroeit? Dan is het tijd om een groter bed aan te schaffen. Echter zijn er veel diverse soorten bedden waar je uit kunt kiezen. Om het verschil van een ledikant naar een groter bed minder groot te maken, kun je ervoor kiezen om voor een tussenoplossing te gaan zoals een peuterbed. Dit formaat zorgt voor geborgenheid, terwijl je kind went aan het nieuwe bed. Wij hebben diverse leuke peuterbedden die de overgang vergemakkelijken zoals:

Voordelig politiebed

Als je een politiebed bij Mio Amore koopt krijg je, in tegenstelling tot veel andere bed speciaalzaken, een compleet bed. Wat inhoudt dat het politiebed geleverd wordt inclusief lattenbodem én bijpassend matras. Hiermee bespaar je aanzienlijk dan wanneer je alles apart dient aan te schaffen. Om het plaatje compleet te maken kun je er bijpassend beddengoed voor een scherpe prijs bij bestellen. Hierin zit onder andere een waterbestendige matrasbeschermer, katoenen laken met elastische band, antiallergisch dekbed en antiallergisch kussen.

De producten zijn gemaakt van materialen die het OEKO TEX STANDARD 100-certificaat hebben. Dit certificaat garandeert de afwezigheid van schadelijke en allergene stoffen.

Een politiebed bestel je eenvoudig online

Bestel het politiebed gemakkelijk en snel bij ons in de webshop en wij zorgen voor een nette verzending van je order. Bij levering krijg je een duidelijke werkbeschrijving hoe je het politiebed in elkaar dient te zetten. Het is een vrij eenvoudige klus die je snel kunt klaren. Zo kan je kind tijdens het monteren alvast de boeven gaan vangen en wanneer je klaar bent kunnen ze samen in het politiebed naar het politiebureau rijden.

Wil je meer informatie of advies? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag.

Accessoires

Kinderbedjes

Bekijk bedjes
Ballebankset

Thema dieren bedjes

Complete dierenbedden

Bekijk bedjes

Follow Mio Amore on instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3385889974836986

Share all your Mio Amore moments! Use #MioamoreEurope