Mozeswieg

Mozeswieg

De mozeswieg ook wel bekend als een mozesmand is een draagwieg die je gemakkelijk mee kunt nemen als je onderweg bent, maar ook bij jouw in de slaapkamer kunt zetten. Veel ouders kiezen in het begin vaak voor een wiegje in plaats van een ledikant door het compacte formaat. Je baby heeft een hele lange tijd bij jouw in de buik gezeten, waardoor je  samen een band krijgt. Al heel snel raakt je baby gehecht en gewend aan je zoals aan je ademhaling en stem. Wanneer je baby ter wereld komt is de kleine fijne ruimte zoals hij of zij gewend was opeens weg. Om ervoor te zorgen dat het verschil om te wennen minder groot wordt, kun je ervoor kiezen om een mozes wieg te kopen.

Mozes wieg Grijs

Het biedt comfort en vertrouwen

Het is klein van formaat waardoor je kindje minder ruimte heeft om te rollen en zich geborgen zal voelen. Je kunt de mozeswieg gemakkelijk naast jouw bed zetten. Vooral in de eerste periode is het fijn om je kindje zo dicht mogelijk bij je te hebben. De nachten zijn in het begin wennen voor allebei, hoe fijn is het als je er snel bij bent om je baby te troosten als hij of zij huilt of de speen kunt geven wanneer nodig. Daarnaast is het ook goed voor de hechting wanneer je in het begin samen in dezelfde kamer slaapt, het geeft je baby vertrouwen wanneer hij jou dicht bij zicht voelt.

Vooral als je net bevallen bent is het fijn om niet elke keer uit bed te hoeven als je gaat voeden. Met een mozeswieg naast je bed kun je jouw kindje gemakkelijk verplaatsen bij jou op bed. Scheelt je toch weer wat heen en weer lopen.

 

 • Online bestellen tegen de beste prijs
 • Altijd een vriendelijke, persoonlijke service
 • De beste modellen voor optimaal gemak
 • Veiligheid en comfort voor jou én je baby
 • De beste garanties bij iedere aankoop

Mozes wieg

Veiligheid en kwaliteit staan voorop

Er zijn veel verschillende mozeswiegjes te koop, zo verschillen ze allemaal in prijs en uiterlijk. Natuurlijk wil je graag een mozesmand die ook bij jouw persoonlijke smaak aansluit, maar het belangrijkste om rekening mee te houden tijdens de aankoop van een mozeswieg is de veiligheid en kwaliteit van het wiegje. Enkele belangrijke kenmerken waar je op moet letten zijn bijvoorbeeld:

 • De bekleding dient van een ademde stof te zijn
 • Ventilerend matras
 • Matras moet goed aansluiten op de wanden
 • Stevig onderstel
 • De wiegbekleding is strak vastgemaakt
 • Afmeting maximaal 90 cm lang en 27,5 cm diep

Mio Amore beschikt over mozeswiegen die aan al deze veiligheidseisen voldoen. En een mooie bijkomstigheid is dat ze ook nog eens betaalbaar zijn.

Bestel jouw mozeswieg voordelig online

Wanneer je op zoekt bent naar een luxe uitziende mozeswieg die jouw baby comfort en geborgheid geeft. Dan zal je niet teleurgesteld zijn wanneer je een kijkje neemt bij Mio Amore. Ze bieden verschillende mozeswiegen en andere benodigdheden aan die je kunt gebruiken rond de geboorte en de groei van je kind. Is je baby na een aantal maanden al zover dat hij of zij begint te rollen en zichzelf optrekt? Dan wordt het tijd om over te gaan naar een ledikant, ook hiervoor zit je bij hun goed. Heb jij de mozeswieg van jouw keuze gevonden? Bestel dan snel en wij zorgen voor een nette verzending van je order.

Follow Mio Amore on instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3385889974836986

Share all your Mio Amore moments! Use #MioamoreEurope