Mozesmanden

Mozesmand

Een mozesmand wordt de laatste tijd steeds meer gekocht door (aanstaande) ouders. Het is op dit moment dan ook een van de populairste wiegen. Logisch, het is compact van formaat en misstaat niet in het interieur. Door de kleine afmeting kun je het gemakkelijk meenemen als je op pad gaat met je baby of je nu gaat picknicken of op visite gaat, je kindje kan hierin heerlijk rustig liggen slapen.

Mozes wieg wit

De voordelen van een mozesmand

Dat een mozesmand tegenwoordig een gewild item is onder de ouders dat snappen we wel, want een mozesmand brengt veel voordelen met zich mee. Ben je van plan om op visite te gaan rond de tijd dat je baby eigenlijk zijn dutje doet? Neem de mand mee zodat jouw baby hierin heerlijk kan slapen. Doordat de draagwieg licht van gewicht is kun je het gemakkelijk meenemen en verplaatsen. Een ander mooi voordeel is dat het gemaakt is van gevlochten rotan, wat van zichzelf een mooie zachte kleur heeft. Hierdoor past het in elk interieur.

  • Online bestellen tegen de beste prijs
  • Altijd een vriendelijke, persoonlijke service
  • De beste modellen voor optimaal gemak
  • Veiligheid en comfort voor jou én je baby
  • De beste garanties bij iedere aankoop

Voor een pasgeboren baby is geborgenheid heel belangrijk

Je kunt de mozesmand al direct na de geboorte gebruiken totdat je baby 6 maanden oud is. Vooral in het begin heeft jouw baby behoefte aan geborgenheid, met een mozes wieg kun je jouw baby een geborgen gevoel geven. Het is kleiner van formaat dan een ledikant en je baby heeft minder ruimte. Hierdoor biedt het meer veiligheid, omdat er minder ruimte is om te rollen en vast te raken tussen het beddengoed met verstikking tot gevolg. We raden je wel aan om over te stappen naar een ledikant zodra je baby zichzelf kan omrollen, optrekken, op de knieën gaat zitten of zelfstandig kan zitten.

Kies voor een mozesmand van kwaliteit

Voor je baby wil je alleen maar het allerbeste, daarom is het raadzaam om goed te kijken naar de veiligheid en kwaliteit van de mozesmand. Bij Mio Amore verkopen ze mooie en veilige mozesmanden van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Je krijgt hier waar voor je geld en betaalt niet extra voor het matrasje en de standaard. Daarnaast beschikken ze over een groot assortiment aan producten voor je kind van kinderwagens tot aan complete baby-en kinderkamers. Zeker het bekijken waard!

Meer informatie of advies over de mozesmanden?

Wil je bij ons een mooie mozesmand kopen? Dan doe je dit altijd met de beste garanties. Je bent bij Mio Amore altijd zeker van een maximale kwaliteit en een optimale veiligheid. Wil je meer informatie of heb je een persoonlijk advies nodig? Dan kun je natuurlijk altijd even contact met ons opnemen.

Follow Mio Amore on instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3385889974836986

Share all your Mio Amore moments! Use #MioamoreEurope