Mozes wieg

Mozes wieg

De mozes wieg is weer terug van weggeweest en heeft menig (kersverse) ouder overtuigd van het comfort en gemak. Misschien heb jezelf als baby wel in zo’n wieg gelegen, hoe leuk is het dat je met een mozes wieg de nostalgie van vroeger weer terug kunt halen. Tegenwoordig zijn echter de veiligheidseisen wel aangescherpt ten op zichtte van vroeger. Waar toen voor de bekleding gebruik werd gemaakt van de trouwjurk van de moeder, dient de bekleding nu juist te zijn gemaakt van een ademend materiaal. Dit is alleen maar ten goede van je baby.

Mozes wieg Grijs

Ledikant of wiegje?

Op het moment dat jouw baby wordt geboren is hij of zij ineens weg uit het kleine en warme huisje waar je kindje toch 9 maanden heeft doorgebracht. Om vervolgens te slapen in een ledikant die veel groter qua ruimte is dan wat ze gewend is. Dit kan zorgen voor onrust, waardoor het lastig wordt voor je baby om in slaap te komen. Om de overstap te verkleinen kun je ervoor kiezen om in de beginperiode een mozes wieg te gebruiken.

De mozes wieg is compacter qua formaat waardoor het voor je baby vertrouwd voelt en eerder in slaap zal vallen. Het wiegje kan door zijn kleine ruimte zorgen voor geborgenheid, helemaal wanneer je de mozesmand bij jou op de slaapkamer zet. Voor baby’s geeft de aanwezigheid van hun moeder een veilig gevoel en voor jezelf is het ook makkelijk dat je voor het voeden niet elke keer heen en weer hoeft te lopen.

  • Online bestellen tegen de beste prijs
  • Altijd een vriendelijke, persoonlijke service
  • De beste modellen voor optimaal gemak
  • Veiligheid en comfort voor jou én je baby
  • De beste garanties bij iedere aankoop

Mozes wieg

De mozes wieg in een keer compleet

Je hebt meerdere soorten designs en aanbieders van de mozes wieg. Toch, is het bij de aankoop even goed opletten, want niet bij ieder wiegje zit alles inbegrepen. Vaak moet je de bekleding of de standaard er los bij kopen waardoor het prijskaartje ineens omhoog gaat. Om het je makkelijk te maken heeft Mio Amore een aantal mozeswiegjes in het assortiment waarbij de basis compleet is.

Als je hier een mozes wieg koopt dan krijg je waar voor je geld. De fraai uitziende mand is vervaardigd van hoogwaardig rotan materiaal en komt inclusief standaard, matras, bekleding en een Little Koala wiegdeken. Om ervoor te zorgen dat jouw kindje heerlijk zacht en warm ligt is de gehele binnenkant bekleed met textiel, hierdoor wordt contact met de rotanwieg vermeden.

Hygiëne

Het is gebruikelijk dat waar je in slaapt ook schoon kunt maken, vooral met baby’s wil er na de voeding nog weleens wat vrijkomen als ze weer in de mozes wieg liggen. Als dit gebeurt dan is het wel zo prettig om het schoon te maken zodat je kindje weer in een frisse wieg kan liggen. De matras is voorzien van een afritsbare hoes die je samen met de bekleding op maximaal 30 graden kunt wassen.

Weet jij al voor welke kleur mozes wieg jij gaat? Bekijk hier ons online assortiment aan mozeswiegen en neem gerust een kijkje tussen onze andere producten. Misschien ben je ook nog op zoek naar een 3-in-1 kinderwagen of leuk speelgoed voor het aanstaande broertje of zusje. Mio Amore heeft het allemaal!

Follow Mio Amore on instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3385889974836986

Share all your Mio Amore moments! Use #MioamoreEurope