Combideals elastico

combideals deluxe

combi-deals oxford

Luxe kinderwagen kopen

Als aanstaande ouder wil je graag een luxe kinderwagen voor je kindje. Maar tussen al die diverse merken en modellen die ze online en in de winkels aanbieden, weet je soms niet meer voor welke je moet kiezen. Daar komt nog bij kijken dat ze allemaal variëren in prijsklasse, hierbij betekent niet dat een betaalbare variant duurkoop is en de prijzige perse de beste hoeft te zijn.

Om een kinderwagen te vinden die helemaal bij jullie past is het verstandig om te kijken naar jullie wensen en behoeften. Je wilt immers zo lang mogelijk gebruik maken van een luxe kinderwagen eventueel ook nog voor mogelijke broertjes en/of zusjes.

luxe kinderwagen

Waar let je op bij het kopen van een kinderwagen

Ben jij je aan het oriënteren in luxe kinderwagens? Dan heb je jezelf vast al een paar vragen gesteld. Bijvoorbeeld wil ik een 3 in 1 kinderwagen waar alles al bij in zit of ga ik voor een 2 in 1 kinderwagen waar je een autostoel nog los bij moet kopen?

Ben je sportief aangelegd en ben je straks van plan om met de luxe kinderwagen te gaan hardlopen of wandel je graag? Voor elk van deze wensen is er een geschikte kinderwagen voor jou te vinden.

Belangrijk is om te kijken welke kinderwagen het meest kan afvinken van jouw lijstje. Ieder merk heeft andere kernwaarden, bij Mio Amore zijn de volgende 3 punten het meest van belang; veiligheid, prijs én uitstraling. Met de combinatie van deze 3, kunnen we luxe kinderwagens ontwikkelen waar iedereen blij van wordt.

Accessoires

Los of een samenstelling

Maak jouw Mio Amore kinderwagens af met een van de accessoires. De accessoires zijn los verkrijgbaar of ga voor extra voordeel en kies voor een van de bundels.

Bekijk de accessoires
Losse kinderwagen

Zonder autostoeltje

Geen autostoeltje nodig? Ga dan voor de losse kinderwagen. Met een 3-in-1 kinderwagen van Mio Amore beschik je over zowel de wandelwagen als de buggy.

Bekijk de kinderwagens

Een luxe kinderwagen geeft de nodige voordelen

De 3 in 1 kinderwagens van Mio Amore zijn niet alleen fijn voor de portemonnee, maar ook in gebruik. Door de zwenkwielen is de luxe kinderwagen gemakkelijk te manoeuvreren op verschillende ondergronden. Je kunt de kinderwagen gemakkelijk in zijn geheel inklappen waardoor het zelfs in een kleine auto past. Andere voordelen die je van onze luxe kinderwagens mag verwachten zijn:

  • Verstelbare duwbeugel in 10 standen
  • De wandelwageninzet is omkeerbaar
  • Gehele chassis voorzien van vering voor optimaal comfort
  • Gemakkelijk met één hand te besturen
  • 12 maanden garantie op fabrieksfouten
  • Functionele voetrem
  • 3 verschillende positiemogelijkheden

Koop je luxe kinderwagen bij Mio Amore

Met onze jarenlange ervaring in de kinderwagen branche, weten wij waar ouders naar op zoek zijn. De trends veranderen constant en daar spelen wij met onze designs goed op in, want wie wil er nu geen trendy, veilige en luxe kinderwagen voor een schappelijke prijs? Als je een kinderwagen bij Mio Amore besteld dan ben je ervan verzekerd dat het aan alle huidige veiligheidseisen voldoet.

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij geven dan ook een niet goed, geld terug garantie voor als het product toch niet naar wens is. Wil je graag een van onze luxe kinderwagens in het echt komen bekijken? Neem dan contact met ons op, zodat je onze showroom op afspraak kan komen bezoeken.

Follow Mio Amore on instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3385889974836986

Share all your Mio Amore moments! Use #MioamoreEurope