Nieuw
Oorspronkelijke prijs was: €799,00.Huidige prijs is: €449,00. incl.

Levertijd kinderwagen

Vaak zit er bij de meeste babywinkels een behoorlijke levertijd op een kinderwagen, daarom dien je de kinderwagen vaak ver voor de uitrekendatum aan te schaffen. Hierdoor kun je soms overhaaste beslissingen nemen, waardoor je bij levering van de wandelwagen spijt kunt krijgen van je aankoop. Bij Mio Amore kun je rustig de tijd nemen om jouw ideale 3-in-1 kinderwagen uit te zoeken, want wij bieden geen lange levertijd voor de kinderwagen. Wist je namelijk dat als je op werkdagen vóór 17.00 uur bestelt, het de volgende dag al gratis geleverd wordt!

Hierdoor kun jij rustig de tijd nemen om een wandelwagen uit te zoeken die voldoet aan al jouw wensen en eisen.

Levertijd kinderwagen

Een kinderwagen die van alle gemakken is voorzien

Als je op zoek bent naar een kinderwagen zijn er meerdere aspecten waar het aan dient te voldoen zoals gebruiksgemak, comfort, kwaliteit en veiligheid. Daarnaast is het fijn als je dit alles voor een voordelig tarief kunt krijgen. Met de kinderwagens van Mio Amore kun je al deze punten en meer afvinken. Zo kun je al voor €299 een 3-in-1 kinderwagen kopen die niet alleen veilig is en comfort biedt, maar er ook trendy uitziet. Een ander voordeel aan onze babywagens is dat je ze snel in huis hebt, geen lange levertijd op de kinderwagen, maar gewoon de volgende dag al in huis zodat je het direct kunt gebruiken.

In ons assortiment bieden wij diverse combi-deals aan. Ga jij voor een zwarte kinderwagen waarbij de kleur ook in het chassis is doorgevoerd? Dan is de combi-deal Nero echt iets voor jou. Wil je liever een kinderwagen met een wat luxere uitstraling? Dan is ons model Siena hier perfect voor, waarbij zwart met goud wordt gecombineerd voor een chique look.

Korte levertijd kinderwagen

Het is belangrijk om te weten wat de levertijd van een kinderwagen is, omdat je op deze manier kunt inschatten wanneer je de kinderwagen kunt verwachten. Uiteraard kan de levertijd van een kinderwagen bij Mio Amore variëren, hierbij is het afhankelijk van het type kinderwagen dat je bestelt. Als je een voorraadproduct bestelt, dan kun je ervan uitgaan dat de levertijd binnen 1 tot 2 werkdagen is. Als je een product bestelt dat niet op voorraad is, kan de levertijd oplopen tot maximaal 4 weken.

Inzicht levertijd kinderwagen

Wist je dat onze 3-in-1 kinderwagens worden verzonden met een betrouwbare koeriersdienst? Het is mogelijk om de levering van de kinderwagen te volgen met een track and trace code. Op deze manier kun je precies zien wanneer je de kinderwagen kunt verwachten.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers helpen je graag.

Accessoires

Kinderwagens

Bekijk alle kinderwagens
Uniek

Unieke velvett kinderwagens

Bekijk velvett kinderwagens

Follow Mio Amore on instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3385889974836986

Share all your Mio Amore moments! Use #MioamoreEurope