Combideals elastico

Oorspronkelijke prijs was: €438,00.Huidige prijs is: €219,00. incl.
Oorspronkelijke prijs was: €438,00.Huidige prijs is: €219,00. incl.

combideals deluxe

combi-deals oxford

Een goed kinderwagen merk voor een scherpe prijs

Het is belangrijk om te kiezen voor een goed kinderwagen merk, zodat je altijd de zekerheid hebt dat je voor het beste kiest voor jou én voor je kindje. Natuurlijk is het zo dat een kinderwagen in alle gevallen moet voldoen aan strenge kwaliteits- en veiligheidseisen.

Hier heb je zekerheid van wanneer je kiest voor een model van een ervaren kinderwagen merk. Bij Mio Amore vind je uitsluitend kinderwagens van de beste merken op de markt. Bestel bij ons een Velvett model of een model van Mio Amore zelf.

kinderwagen merk

Wat mag je verwachten van een goed kinderwagen merk?

Een goed kinderwagen merk is een merk dat garant kan staan voor de hoge kwaliteit, een optimale veiligheid en een maximale betrouwbaarheid van de wagen. Deze basis is een absolute must. Daarnaast zorgt een ervaren kinderwagen merk natuurlijk ook voor een hoog comfort en een fijne bewegingsvrijheid voor je kindje. Van de modellen van onze kinderwagen merken mag je onder meer het volgende verwachten:

  • Een hoogwaardige kwaliteit
  • Optimaal comfort voor je kleintje
  • Voorzien van de juiste veiligheidscertificaten
  • Een uitstekende garantie
  • Praktisch design voor ouder(s) én baby
Accessoires

Los of een samenstelling

Maak jouw Mio Amore kinderwagens af met een van de accessoires. De accessoires zijn los verkrijgbaar of ga voor extra voordeel en kies voor een van de bundels.

Bekijk de accessoires
Losse kinderwagen

Zonder autostoeltje

Geen autostoeltje nodig? Ga dan voor de losse kinderwagen. Met een 3-in-1 kinderwagen van Mio Amore beschik je over zowel de wandelwagen als de buggy.

Bekijk de kinderwagens

Kies voor optimaal gemak voor jou én je baby

Bij ons bestel je altijd een model van een ervaren, hoogwaardig kinderwagen merk. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor het gemak van de 3-in-1 kinderwagen van Mio Amore. Je kindje heeft voldoende ruimte om goed te kunnen bewegen en ervaart veel comfort tijdens iedere wandeling.

Het model biedt praktische voordelen voor jou, zoals natuurlijk het gemak van het 3-in-1 model. Je kunt ook kiezen voor het 2-in-1 model van het kinderwagen merk Velvett. Deze kinderwagens worden volledig met de hand gemaakt, met alle mogelijke zorg en liefde, waardoor je ook hiervan zeker het beste mag verwachten voor jou en je baby.

Bestel een model van jouw favoriete kinderwagen merk

Jij wilt het beste voor je kindje en dat betekent dat je zoekt naar een leuke, mooie en vooral veilige wagen om lekker samen te wandelen. Dan kies je natuurlijk voor een model van een goed, ervaren kinderwagen merk. Bij Mio Amore kun je diverse modellen bestellen, in een kleur en design naar wens. De compacte modellen zijn ideaal voor iedere wandeling samen met je baby.

Bestel direct het gewenste model van jouw favoriete kinderwagen merk of neem vrijblijvend contact met ons op als je nog vragen hebt. Wij informeren en adviseren je graag.

Follow Mio Amore on instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3385889974836986

Share all your Mio Amore moments! Use #MioamoreEurope