Nieuw
Oorspronkelijke prijs was: €799,00.Huidige prijs is: €449,00. incl.

Kinderwagen kind

Ben je op zoek naar een goede kinderwagen kind die van alle gemakken voorzien is en waarvan de prijs ook nog eens scherp geprijsd is? Dan zit je bij Mio Amore helemaal goed. Een kinderwagen kopen heeft vaak wat meer voeten in de aarde dan dat de meeste mensen denken, maar wij maken het makkelijk voor je!

Kleine kinderwagen

Een kinderwagen kind kiezen? Ga voor een 3 in 1 kinderwagen

Wanneer je op zoek bent naar een kinderwagen kind, is het belangrijk dat de kinderwagen kind comfort biedt aan je kleintje, maar ook van alles gemakken voorzien is. Een 3 in 1 kinderwagen is zo’n kinderwagen.

Deze soort kinderwagen kan je namelijk heel wat jaren voor je kleintje gebruiken. Een kinderwagen kind met verschillende inzetten zodat jouw kleintje in iedere ontwikkelingsfase het juiste zitje heeft.

Waar bestaat een 3 in 1 kinderwagen uit?

Een 3 in 1 kinderwagen kind bestaat uit een onderstel, een autozitje, een buggyzit en uiteraard een kinderwagenbak. Onze 3 in 1 kinderwagens zijn uiteraard goedgekeurd volgens de Europese normen en daardoor veilig in gebruik.

De kinderwagenbak wordt veelal gebruikt wanneer je kleintje pas geboren is. Hier kan het heerlijk in liggen terwijl jullie aan de wandel zijn. Wanneer je kleintje hier te groot voor is geworden stap je over op de buggyzit. Deze kan je overigens in 3 verschillende standen zetten zodat jouw kleintje altijd met ultiem comfort in de kinderwagen kind kan zitten. Is je kleintje moe en wil hij of zij slapen? Dan zet je de buggyinzet in de slaapstand en jouw kindje kan dan heerlijk een dutje doen onderweg, zelfs als het niet meer in de kinderwagenbak past.

Wat je nog meer moet weten over de kinderwagens van Mio Amore

Ze hebben een luxe Italiaans design en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Wil jij je kinderwagen kind helemaal af maken? Kijk dan ook eens in ons assortiment tussen de handige accessoires.

In ons ruime assortiment vind jij altijd de kinderwagen die bij jou past. Uiteraard is het handvat verstelbaar in hoogte zodat iedereen een prettige wandeling met de kinderwagen kind kan maken.

Velvett kinderwagen kind

Bij Mio Amore shop je ook de geweldige Velvett kinderwagens. Kinderwagens kind met een Velvett stof, gekenmerkt door innovatieve ideeën, oog voor trends en details en natuurlijk gemak en comfort.

Daarnaast zijn de Velvett kinderwagens voor de volle 100% met de hand gemaakt, met veel liefde natuurlijk. Een kinderwagen waarbij geen machine in het productieproces gebruikt wordt. En ook mooi: natuurlijk gemaakt in Europa.

Accessoires

Kinderwagens

Bekijk alle kinderwagens
Uniek

Unieke velvett kinderwagens

Bekijk velvett kinderwagens

Follow Mio Amore on instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3385889974836986

Share all your Mio Amore moments! Use #MioamoreEurope