Combideals elastico

combideals deluxe

combi-deals oxford

Inklapbare kinderwagen kopen

Bij het kopen van een inklapbare kinderwagen, denken wij van Mio Amore graag met jou mee .Je wilt namelijk een optimaal comfort voor jouw baby met de nodige veiligheid, maar niet de hoofdprijs hoeven te betalen om dit te bereiken. Hier bij Mio Amore bieden wij je deze mogelijkheid doormiddel van mooie combi-deals die bestaan uit een 3 in 1 kinderwagen, inclusief een autostoel. Ze zijn van alle gemakken voorzien.

De autostoel is gemakkelijk mee te nemen dankzij de ergonomische draagbeugel. Je kunt hem door middel van de bijgeleverde adapters eenvoudig op je 3 in 1 kinderwagen bevestigen. De autostoel is voorzien van een geïntegreerde zonnekap om jouw kleintje zo goed mogelijk te beschermen tegen de zon. De stoel bevestig je in de auto met de gordel, zodat je veilige kilometers kan rijden met jouw baby.

inklapbare kinderwagen

Beste inklapbare kinderwagen

Onze kinderwagen klap je eenvoudig in, als je met de bus of de trein gaat wil je er niet te lang mee bezig zijn, maar het snel kunnen inklappen. Daarbij is het fijn als de kinderwagen licht van gewicht en compact is, zodat het in de auto en in huis niet al teveel ruime in beslag neemt. Bij de inklapbare kinderwagen zit veel inbegrepen.

  • 3 verschillende positiemogelijkheden
  • De wandelwagen is omkeerbaar
  • Gemakkelijk met één hand te besturen
  • Verstelbare duwbeugel met 10 verschillende standen
  • 5-punts gordel
  • Eenvoudig te bedienen voetrem
  • 12 maanden garantie op fabrieksfouten
  • De kinderwagen is EN-1888 gecertificeerd en voorzien van de juiste kwaliteitsnormen

Lichtgewicht buggy

Het gewicht van de kinderwagen Lucca is erg licht, omdat er voor het frame van de Mio Amore kinderwagen gebruik is gemaakt van aluminium. Door het lichte gewicht maakt het rijden en het besturen van de inklapbare kinderwagen een stuk aangenamer evenals het inklappen hiervan.

Klein genoeg voor een kleine kofferbak

De kinderwagen is in zijn geheel opvouwbaar, zodat deze makkelijk te vervoeren is. Als je een kinderwagen gaat kopen neem dan jouw kleinste auto mee waar hij in moet passen, dan kun je zien of het past en of er nog ruimte overblijft.

Accessoires

Los of een samenstelling

Maak jouw Mio Amore kinderwagens af met een van de accessoires. De accessoires zijn los verkrijgbaar of ga voor extra voordeel en kies voor een van de bundels.

Bekijk de accessoires
Losse kinderwagen

Zonder autostoeltje

Geen autostoeltje nodig? Ga dan voor de losse kinderwagen. Met een 3-in-1 kinderwagen van Mio Amore beschik je over zowel de wandelwagen als de buggy.

Bekijk de kinderwagens

Onze kinderwagens zijn van alle gemakken voorzien

Als jouw baby net is geboren en je wilt een stuk gaan wandelen dan kun je met onze inklapbare kinderwagen jouw kleine eerst in de reiswieg leggen, deze beschikt over voldoende ventilatie. Door onze luchtbanden, de vering in de voorwielen en de extra vering in het frame, maken het mogelijk dat je op verschillende terreinen prettig kan wandelen. In het bos, onverharde wegen, een klinkerweg of een andere ondergrond zal de rit voor jou en jouw baby ontspannen zijn, waardoor hij of zij ongestoord verder kan slapen.

Jouw kindje zal in de reiswieg liggen tot hij goed rechtop kan zitten, dit zal vaak tussen de 6 en 12 maanden zijn. Daarna maak je van jouw inklapbare kinderwagen in 4 stappen gemakkelijk een buggy die je kunt gebruiken tot jouw kind 3 jaar oud is. De buggy kun je in 3 verschillende positiemogelijkheden verstellen. Als jouw kindje moe is en even wilt slapen, dan kun je de zitting plat leggen en rustig verder wandelen. In het begin zal jouw kind nog eerst naar jou willen kijken, maar na verloop van tijd is het leuk om de zitting om te draaien, zodat hij om zich heen kan kijken en de wereld kan ontdekken.

Inklapbare kinderwagen kopen

Wij hebben trendy en hippe kinderwagens voor betaalbare prijzen. De kinderwagen is immers één van de grootste uitgaven voor jouw baby daarom hebben wij gedacht aan prijs, veiligheid en uitstraling.

Mocht je meer informatie willen, een vraag hebben of onze producten eerst eens komen bekijken? Kom dan gerust eens langs bij onze showroom of neem contact met ons op, we staan je graag zo goed mogelijk te woord.

Follow Mio Amore on instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3385889974836986

Share all your Mio Amore moments! Use #MioamoreEurope