Combideals elastico

combideals deluxe

combi-deals oxford

Compacte kinderwagen

Een compacte kinderwagen is natuurlijk ideaal, zeker als je de kinderwagen ook makkelijk mee wilt kunnen nemen in een wat kleinere auto. Daarnaast zijn compacte kinderwagens ook gewoon veel handiger bij onder meer het manoeuvreren door de soms veel te krappe winkelpaden.

Ben jij op zoek naar de ideale kinderwagen voor jou én je kindje? Dan vind je precies wat je zoekt bij Mio Amore. Wij hebben een praktische combi kinderwagen, ofwel een 3-in-1 kinderwagen, waar je maximaal gemak uit haalt. Daarnaast biedt deze compacte kinderwagen natuurlijk alle nodige veiligheid en comfort aan je kleintje.

compacte kinderwagen

Wat mag je verwachten van de compacte kinderwagen?

Wij bieden je een compacte kinderwagen die zowel jou als je kindje veel voordelen biedt. Je kindje heeft natuurlijk vooral een veilige, comfortabele omgeving nodig. Dit is zeker wat onze kinderwagens bieden. Jij wilt vooral prettig kunnen wandelen met de kinderwagen en genieten van optimaal gemak. Ook daar kun je zeker op rekenen. Wij zetten graag een paar belangrijke feiten voor je op een rijtje:

  • Compacte kinderwagens in diverse kleuren
  • Praktisch design voor een optimaal gemak
  • Maximale veiligheid voor je kindje
  • Voorzien van een EN veiligheidscertificaat
  • 12 maanden volledige garantie
Accessoires

Los of een samenstelling

Maak jouw Mio Amore kinderwagens af met een van de accessoires. De accessoires zijn los verkrijgbaar of ga voor extra voordeel en kies voor een van de bundels.

Bekijk de accessoires
Losse kinderwagen

Zonder autostoeltje

Geen autostoeltje nodig? Ga dan voor de losse kinderwagen. Met een 3-in-1 kinderwagen van Mio Amore beschik je over zowel de wandelwagen als de buggy.

Bekijk de kinderwagens

Wat is een compacte 3-in-1 kinderwagen precies?

Een 3-in-1 kinderwagen biedt gemak, voordeel en comfort. Onze compacte kinderwagen komt op de eerste plaats met een sterk en betrouwbaar onderstel. Dit onderstel garandeert fijn gemak. Hobbels in de weg zijn geen enkel probleem. De compacte kinderwagen neemt schokken op en wandelt gewoon heerlijk.

Daarnaast ontvang je een wandelwageninzet. Deze is praktisch verstelbaar. Tot slot krijg je een autostoel, wat natuurlijk superhandig is als je lekker met de auto de weg op wilt met je kindje. Met onze compacte kinderwagen heb je echt alles bij de hand wat je nodig hebt.

Direct een compacte kinderwagen online bestellen

Wil jij ook genieten van alle voordelen van onze compacte kinderwagen? Check dan ons assortiment en kies jouw favoriete kleur. Natuurlijk kun je bij ons altijd op veilige en vertrouwde wijze betalen. Je krijgt de compacte kinderwagen altijd snel bezorgd op het gewenste adres.

Wij weten zeker dat jij helemaal blij wordt van deze kinderwagen, en jouw kindje ook, daarom zijn wij niet bang om jou een niet goed – geld terug garantie te geven. Op alle producten in onze webwinkel krijg je standaard een jaar garantie. Wil je eerst meer weten over de compacte kinderwagen? Neem dan gerust contact met ons op.

Follow Mio Amore on instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3385889974836986

Share all your Mio Amore moments! Use #MioamoreEurope