koop hier jouw Ballenbak voor thuis

Misschien kun jij je nog wel herinneren hoe leuk jij het vroeger vond om in de ballenbak te spelen, dan kun je vast wel raden dat jouw kind het ook geweldig zal vinden. Waar je eerst naar de indoorspeeltuin om de hoek moest gaan om je kleine in de ballenbak te laten spelen, kun je nu ook een ballenbak voor thuis kopen. Zo creëer je een kleine speeltuin in huis. Naast dat het natuurlijk ontzettend leuk speelgoed is, is het ook goed voor de ontwikkeling van je kind.

Mio-Amore

Stimuleert vaardigheden

Hoe een ballenbak voor thuis kan bijdragen aan de ontwikkeling van je kind, vertellen wij je graag. Als je een ballenbak inclusief ballen bij Mio Amore bestelt worden de ballen standaard in 3 verschillende kleuren geleverd. Doordat je kind hiermee zal gaan spelen leert het automatisch kleuren herkennen. Zodra je kleintje met de ballen gaat gooien en probeert te vangen, wordt de hand-oogcoördinatie hiermee gestimuleerd. Enkele andere vaardigheden die geprikkeld worden sommen we hieronder voor je op:

  • Fijne motoriek
  • Spierontwikkeling
  • Evenwicht
  • Sociaal emotionele ontwikkeling
  • Fantasiespel
Ballenbak voor thuis

Een ballenbak voor thuis en meer

Een ballenbak voor thuis koop je bij Mio Amore. Ze hebben een ruim assortiment met de mooiste musthaves voor jouw kind. Stuk voor stuk speelgoed van de hoogste kwaliteit in een mooi jasje die je niet zomaar in de speelgoedzaak op de hoek kunt kopen. Zo reikt hun aanbod van een ballenbak, glijbaan en een velvet balance seat tot aan een hindernisbaan, die je allemaal kunt combineren om van de speelkamer een waar fun paradijs te maken.

Welke ballenbak voor thuis koop jij?

De ballenbak voor thuis is te verkrijgen in verschillende materialen waaronder velvet en zacht polyester katoenmateriaal. Je hebt hierbij de keuze uit diverse mooie zachte kleuren. Zeker weten dat een van deze mooie kleuren perfect in jouw interieur past. Elk design gaat gepaard met 200 of 250 ballen die uit 3 verschillende kleuren bestaan.

Aan de hygiëne is ook gedacht. Kinderen zitten immers overal met hun handen en mond aan, dan is het fijn om regelmatig de ballen en de ballenbak voor thuis schoon te maken. De hoes kun je eraf ritsen en in de wasmachine op 30 graden wassen. De ballen kun je in een sopje schoonmaken, doe het eventueel samen met je kind, spetterplezier gegarandeerd. Maak de ballen na de tijd goed droog alvorens je ze terug in de ballenbak stopt.

Follow Mio Amore on instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3385889974836986

Share all your Mio Amore moments! Use #MioamoreEurope