koop hier jouw ballenbad

Welk kind is er nou niet dol op het ballenbad? Elke indoorspeeltuin heeft er wel één, maar nu kan jouw kind er thuis ook speelplezier van hebben. Mio Amore heeft verschillende ballenbakken in het assortiment om van de kinderkamer een waar speelparadijs te maken. Een mooie bijkomstigheid aan deze ballenbadjes is dat het ook nog een mooie eyecatcher is voor in het interieur. Door de rustige en neutrale kleuren past het bij ieder interieurstijl. Voor welke kleur ga jij?

Mio-Amore

Veiligheid staat bovenaan

Niets is zo belangrijk als het gaat om de veiligheid voor onze kinderen. Bij een ballenbad hoef je dan ook niet bang te zijn voor scherpe randen waar ze zich aan kunnen bezeren. Het gehele ballenbad is gemaakt van antiallergisch polyurethaanschuim met een OEKO-TEX ® Standard 100 certificaat. Hierdoor voelt de rand zacht aan en beweegt het mee met de bewegingen van je kind. Bovendien is de gebruikte stof getest op aanwezigheid van giftige stoffen.

Voor een goede hygiëne raden wij aan om met enige regelmaat de ballenbakhoes te wassen op 30 graden en de ballen schoon te maken. Kinderen zitten nu eenmaal met hun handen overal aan. Je kunt de hoes er gemakkelijk af halen door middel van een rits.

Ballenbad

Een ballenbad is veelzijdig

Met een ballenbad kun je zoveel meer dan alleen klimmen en klauteren. Kinderen hebben zelf een rijke fantasie en weten overal wel een leuk nieuw spel van te maken. Naast het spelen met de ballen in het ballenbad kun je er ook lekker in chillen met een boek. Het leuke aan een ballenbak is dat het ook goed is voor de motorische ontwikkeling van je kind. Denk hierbij aan het vastpakken, gooien en vangen van de ballen en de spierontwikkeling door elke keer het ballenbad in-en-uit te stappen.

Koop het ballenbad voordelig online

Wil jij jouw kind ook blij maken met een cadeau dat niet iedereen heeft? Bestel een ballenbad dan online tegen een voordelige prijs. Je zult zien dat je kleine er nog lang plezier van zal hebben. Het oog wil ook wat, daarom kun je bij ons kiezen uit verschillende stoffen en mooie neutrale kleuren die bij het interieur passen. Je kunt ook voor een complete speelset kiezen bestaande uit een hindernisbaan met ballenbak.

Bestel voor 17.00 uur en het wordt de volgende werkdag al geleverd. Heb je vragen over een van onze producten? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Onze medewerkers staan klaar om je te helpen.

Follow Mio Amore on instagram

Cannot call API for app 380204239234502 on behalf of user 3385889974836986

Share all your Mio Amore moments! Use #MioamoreEurope