Over Mio Amore

Mio Amore is opgericht in het jaar 2017. We waren zwanger en hadden zelf een kinderwagen nodig. Voordat we onze zoektocht begonnen naar de perfecte kinderwagen, hadden we besloten dat 3 punten voor ons van belang was; veiligheid, prijs én uitstraling.

Na een lange zoektocht naar de geschikte kinderwagen die zowel betaalbaar, veilig én mooi was, kwamen we tot de conclusie dat deze eigenlijk nog niet bestonden. Op dat moment is het merk Mio Amore geboren.

Inmiddels hebben we al vele duizenden kinderwagens verkocht in Nederland, België en Frankrijk. We hadden nooit durven dromen dat Mio Amore zo’n groot succes zou worden. Met inmiddels een team van medewerkers die dagelijks voor alle klanten klaar staan, blijven we ontwikkelen en verbeteren waar dat kan. Het allerbelangrijkste is dat we onze ‘roots’ niet uit het oog verliezen;

Veiligheid
Alle producten van Mio Amore zijn voorzien van de benodigde Europese veiligheidseisen. Kortom, al onze producten volstaan om jou en je kindje ten alle tijden veilig van A naar B te brengen.

Prijs
Sommige merken kinderwagens zijn, volgens ons, belachelijk duur. Terwijl je ook een kwalitatief goede kinderwagen kunt krijgen voor een schappelijke prijs. Mio Amore staat voor de ‘normale mens’. We garanderen dat je bij Mio Amore altijd een kinderwagen + autostoel kunt kopen voor minder dan €500,-.

Uitstraling
Bij Mio Amore bieden we trendy en hippe kinderwagens aan. Ons assortiment én kleurencombinaties zijn uniek en dat is precies wat we willen. Geen saaie en gewone kleuren. Nee, bij Mio Amore is voor ieder wat wils.

De combinatie tussen de bovenstaande 3 speerpunten is goud waard. Dit is precies waar we voor staan en altijd voor zullen staan.

Mio Amore, where happiness begins

Over Mio Amore