Lits d’enfant Mio Amore. Rêvez à merveille.

Nos lits sont conçus pour rêver dans votre thème préféré. Il y a quelque chose pour chacun. Les lits sont fabriqués en Europe et sont très robustes et durables.

Pour garantir une sécurité supplémentaire, tous les bords du lit sont recouverts d’un cadre spécial en PVC. Gardez à l’esprit que les lits similaires sont vendus avec le cadre en PVC collé. Il s’agit d’une solution bon marché qui peut facilement se détacher à long terme. La technologie innovante que nous utilisons rend nos lits uniques sur le marché.

Les images sur nos lits sont imprimées avec de la peinture écologique et peuvent être facilement nettoyées avec un chiffon humide.

  • Livraison rapide
  • Fabrication en Europe
  • 12 mois Garantie
  • 14 jours pour changer d’avis

Les plus vendus

Classique

Lits de maison

Voitures de coursesVoir tout

camionsVoir tout

Animaux

Suivez Mio Amore sur instagram

Partagez tous vos moments Mio Amore! Utilisez #MioamoreEurope

Welke kinderbedje voor jouw kindje?

Een bed is voor een kind veel meer dan alleen een slaapplek. Een mooi bed vormt het middelpunt van zijn eigen fantasierijke wereldje. Overdag kan hij of zij er lekker in spelen en ’s nachts dromen ze er comfortabel in weg. De kinderbedjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten, de kleinste maat die wij aanbieden is 140 x 70cm. Dit is de maat van het matras, het bed zelf zal dan ook iets groter zijn. Alle exacte buitenmaten vindt je op de productpagina’s. 

Geen kind is hetzelfde. Het ene kind wil graag een kleurrijk bed in de vorm van zijn of haar favoriete held, het andere kind wil een stoere racewagen en weer een ander kind wil juist een klassiek bed. Wij bieden een uitgebreide collectie van de meest uiteenlopende kinderbedden. Let bij het kopen van een kinderbed op de wensen van je kind, de stijl van de kamer, een eventueel thema en niet te vergeten het budget.

Kinderbedjes van Mio Amore

Bij Mio Amore vind je de leukste kinderbedden voor een verrassend lage prijs. Voor kinderen is de slaapkamer meer dan de plek waar ze slapen. Het is de plek waar ze spelen en hun fantasie de vrije loop laten. Hun eigen plekje in een volwassen huis. Meubelen die wij niet snel kiezen, vinden kinderen juist interessant. Als ouder de uitdaging om alle kinderwensen te vertalen naar een kinderslaapkamer die praktisch, gezellig en opgeruimd is. Je kunt ook kiezen voor een bed met een handige bedlade onder het bed. Kinderen kunnen er gemakkelijk bij en er past veel in: de ideale plek om kinderen hun speelgoed zelf te laten opbergen.

Bekijk onze andere producten

Nog meer kinderkamer accessoires of speelgoed voor je kind, baby of peuter in huis halen? In ons assortiment hebben wij ook ontwikkelingsborden. Hiermee kun je op een leuke en creatieve manier de vaardigheden van jouw kindje verbeteren. Naast ontwikkelingsborden verkopen wij ook kinderwagens, kinderbedjes en complete kinderkamers. Kijk dus vooral rond en verzamel deze leuke spullen voor jouw kind!