Verzenden en retour

Heb je een product besteld en ben je benieuwd wanneer deze bij je wordt aangeboden? Hieronder lees je alles wat je moet weten over onze verzending en retournering. 

Verzending
Om een zo goed mogelijke service te bieden verzenden wij al onze bestellingen met PostNL. Na iedere bestelling ontvang je een Track & Trace code waarmee je je bestelling kunt volgen en een inschatting kan maken wanneer het pakket bij je wordt aangeboden.


Wanneer je op werkdagen vóór 17:00 uur besteld, en het product is op voorraad, wordt deze de volgende dag bij je aangeboden door PostNL. De verzending binnen Nederland en België is gratis.

Bestelltag
Liefertag:
Montag (bis 17.00 Uhr)Mittwoch
Dienstag (bis 17.00 Uhr)Donnerstag
Mittwoch (bis 17.00 Uhr)Freitag
Donnerstag (bis 17.00 Uhr)Dienstag
Freitag (bis 17.00 Uhr)Dienstag
SamstagMittwoch
SonntagMittwoch

Alle Versprechen auf einen Blick.

  • Kostenloser Sendung.
  • 14 Tage Bedenkzeit nach Erhalt Ihres Produkts.
  • Produkt austauschen? Nach Erhalt versenden wir Ihr neues Produkt noch am selben Tag.
  • Geld zurück? Der Betrag wird innerhalb von 5 Tagen nach Erhalt zurückerstattet.
  • 12 Monate Garantie auf alle unsere Produkte.

Bedenktijd

Heb jij een product bij ons besteld en wil je binnen 14 dagen afzien van je aankoop? Dan kun je jouw product in de originele verpakking en onbeschadigd retourneren.

Stuur hiervoor een bericht naar info@mio-amore.com. We nemen dan zo spoedig mogelijk (uiterlijk 3 werkdagen) contact met je op. De retour kosten die hieraan verbonden zitten (€12,50) zijn voor eigen rekening. Na ontvangst van het product zullen we het onderzoeken op gebruikssporen of eventuele beschadigingen.

Blijkt hieruit dat het product ongebruikt en in nieuwstaat is dan storten we het volledig betaalde aankoopbedrag binnen 5 werkdagen terug. Blijkt bij onderzoek dat de kinderwagen gebruikssporen of beschadigingen bevat dan behoudt mio-amore.com zich het recht voor om de hieraan verbonden reparatiekosten van het aankoopbedrag af te trekken voordat dit teruggestort wordt. We zullen in dit geval echter eerst contact met je opnemen.