Scandinavisch Design

Babykamer Bella Scandi wit
Bekijk hier de volledige collectie

Mio Amore heeft alles voor een prachtige baby- en kinderkamer. Het strakke en klassieke Scandinavische design zorgt voor een mooie uitstraling in jouw kamer. De meubels worden in Europa geproduceerd met de beste Europese materialen. 

Natura Baby kamer

Natura Baby set Goud
Bekijk hier de Natura collectie

De Cilek Natura Baby collectie is een prachtige natuurlijke collectie met uitzonderlijke producten. Door de prachtig contrasterende kleuren in deze collectie komen alle meubels perfect tot zijn recht in ieder interieur.

Mokka Baby kamer

Mokka Baby Kamer set
Bekijk hier de Mokka collectie

De Cilek Mokka Baby collectie is een prachtige natuurlijke collectie. De warme uitstraling komt perfect tot zijn recht in ieder interieur. Hierdoor kunnen we deze collectie gemakkelijk het paradepaardje van Mio Amore noemen. 

Prinsessen kamer

Prinsessenkamer set Baby
Bekijk hier de Prinses collectie

De Cilek Prinsessen collectie is een prachtige collectie speciaal voor jouw prinses. Deze collectie is voorzien van onwijs mooie meubels die een meisjeskamer compleet maakt. Wil jij dat jouw prinses de beste nachtrust krijgt en kan dromen over haar prins? Wacht dan niet langer en kies de Prinsessen kamer.  

Montes Natural kamer

Montes Natural Baby
Bekijk hier de Montes collectie

De Cilek Montes Natural collectie is een prachtige collectie met uitzonderlijke producten. Deze collectie is voorzien van onwijs veel leuke details die de ontwikkeling van je kind ten goede komen. Indien je op zoek bent naar unieke kinderkamer waarin jouw kind zich optimaal kan ontwikkelen, kies dan voor deze Montes Natural kamer.

Binnenkort meer!

Work in progress

We zijn hard aan het werk om nieuwe babykamers toe te voegen op onze website. Houd de website in de gaten voor de nieuwste babykamers.