Mio Amore affiliate worden?

Wil jij graag geld verdienen met Affiliate marketing? Meld je aan en promoot de aanbiedingen van Mio Amore. Je ontvangt dan een mooi bedrag per gegenereerde verkoop!

Wie is Mio Amore?

Mio Amore is een aanbieder van betaalbare en trendy kinderwagens in Nederland, Belgie en Frankrijk. Aanstaande ouders hebben veel kosten met het inkopen van producten voor hun kleine baby’tje en daarom is het belangrijk dat er ook betaalbare producten te verkrijgen zijn. Wij staan voor goede kwaliteit in combinatie met een goede prijs. 

Ons assortiment bestaat uit kinderwagens, maxi-cosys en bijhorende accessoires. Doorgaans worden de kinderwagens gekocht in combinatie met een autostoeltje. Daarom hebben wij speciale combi-deals gemaakt. Onze producten worden gratis verzonden binnen Nederland en Belgie (vanaf €75,-). 

Wat bieden we jouw als Affiliate?

Wanneer een klant via jou een bestelling op onze website plaats, ontvang jij een vast bedrag. Door je aan te melden als Affiliate wordt er een link gegenereerd die jouw commissies registreert en bijhoudt. Als het bedrag hoog genoeg is wordt je automatisch uitbetaald. Het promotiemateriaal stellen we beschikbaar. Tevens kunnen we, in samenwerking met jou, promotiemateriaal ontwikkelen dat aansluit bij jouw platform. 

De voordelen van ons Affiliate programma:

  • Je ontvangt een zeer interessante vergoeding.
  • We keuren snel en betalen snel uit.
  • We zijn opererend in Nederland, Belgie én Frankrijk. De doelgroep is dus enorm.
  • Mio Amore is een jong en fris bedrijf dat graag met je meedenkt.

Opbrengsten

De commissie is op dit moment 10%

Affiliate partner worden?

Meld je dan aan via onderstaand formulier.

Aanmelden

Registreer

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevensprivacybeleid.